Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos együtt lép fel régi Bonanzás társaival

Ákos - Ákos együtt lép fel régi Bonanzás társaival

2004. május 29-én, szombaton 20 órai kezdettel a bp-i Kisstadion színpadán mutatja be Ákos legutóbbi stúdióalbumának, a 2002-es "Új törvény" című lemeznek az anyagát. Külön meglepetésként rég nem látott zenészeket invitált, még hozzá régi Bonanzás társait, Hauber Zsoltot és Menczel Gábort.

Igazán nagy meglepetésekkel készül Ákos május 29-i Kisstadionbeli "Új törvény" lemezbemutató koncertjére, hiszen vendégek sorát invitálta erre az eseményre. Legnagyobb szenzációként könyvelhető, hogy tíz év után először Bonanza Banzai-os volt zenekari társaival, Hauber Zsolttal és Menczel Gáborral lép egy színpadra, persze csak pár közös dal erejéig. A közös fellépés egyik apropója, hogy ebben az évben lesz pontosan tíz éve, hogy elköszönt a nagyközönségtől a hazai szintipop élet legkiemelkedőbb csapata, a Bonanza Banzai. Ákos pedig első szóló Budapest Sportcsarnokbeli élő koncertjének szintén tizedik jubileumát üli.

Ákos - Ákos együtt lép fel régi Bonanzás társaival

Ákos már múlt évben rebesgette, hogy mostani tavaszi lemezbemutató koncertjén régi zenekari társakat kíván maga mellé szólítani a színpadra, de a két Bonanzás fiú nevére nem sokan gondoltak volna. A Bonanzás zenésztársak közül az elmúlt évtizedben csak Hauber Zsolttal találkozhattunk, aki főként produceri feladatokat látott el olyan csapatok mellett, mint a Fresh vagy anno a Carpe Diem, emellett remixeket is készített, még Ákosnak is, az "Alig hitted" című dal RádióMixét. Menczel Gábor viszont teljesen visszavonult a zenei pályától, egy informatikai céget alapított és itt tevékenykedett az elmúlt tíz évben.

Rajtuk kívül szintén a vendégek sorát színesíti a jubileumi koncertsorozatról megismert tíz fős vonóskar, az Andante Strings.

Viszont minden híresztelés ellenére, melyek az elmúlt napokban szárnyra keltek, a Bonanza Banzai NEM áll újra össze, NEM alakul újjá, pusztán csak erre az ünnepi alkalomra pár dal erejéig zenél együtt, legalábbis Ákos kiadója, a Warner Music ezzel az információval látott el minket.

A május 29-i Kisstadionbeli nagykoncertre Ákos honlapján működtetett webáruházban - www.akos.hu -áruház menüpont alatt - már elkezdődött a jegyek ELŐrendelése. Várhatóan márciusban kerülnek kiszállításra a jegyek, és ugyanekkor lesznek kaphatóak a nagyobb jegypénztárakban is. Érdemes online előrendelni, mert ki tudja mennyi jut majd a jegyeladókhoz!

Jegyárak:
I. kat.(ülőhely): 5990 Ft
II. kat. (ülőhely): 6990 Ft
III.kat. (ülőhely): 7990 Ft
IV. kat. (küzdőtéri állóhely): 6990 Ft

Részletes információkért pedig kattintsatok Ákos hivatalos honlapjára, a www.akos.hu-ra!

fkriszta

2004. 02. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 02. 15. 0:00
te mindig tudsz valami kis fényt csalni a napjaimba :)) már én is hallottam ezt a Bonanzás dolgot, de nem akartam elhinni :) én biztos ott leszek, mert Ozzy mellett nagy szerelem a Bonanza is, Ákos mondjuk már annyira nem, az Ikonig ő is az volt.... az Ozzy plakátos tippet meg köszönöm, sikerült szereznem egyet :) Angel
Vendég 2004. 02. 20. 0:00
Teljes elismeresem!!!! egy erdelyi lany(Emese)
Vendég 2004. 03. 05. 0:00
Nagyon jó a cikk! Tömör, és lányegre törő, szertem csodás! Csak így tovább!
Vendég 2004. 03. 25. 0:00
Nagyon jó a cikk már alig várom a koncertet

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ákos együtt lép fel régi Bonanzás társaival cikk képei
Ákos - Ákos együtt lép fel régi Bonanzás társaivalÁkos - Ákos együtt lép fel régi Bonanzás társaival