Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Venus-Eto megnősült!

Venus - Venus-Eto megnősült!

Igazi örömhír a Venus Zenekar rajongóinak, hogy egy hirtelen bejelentés után, január 30-án kimondta a boldogító igent a Venus zenekar basszusgitárosa, Eto. A Zenekar a váratlan döntés ellenére egy különleges dallal ajándékozta meg az ifjú párt.

A döntés váratlanul érte a zenekart. Nem mintha a menyasszonnyal lenne bármiféle baja a csapatnak, hiszen a lány Eto társaként már régóta jó barátjuk, de a kései bejelentés miatt nagyon kevés idejük maradt a nászajándék beszerzésére. Abban mindannyian egyetértettek, hogy valami személyes ajándékkal szeretnék meglepni a zenekar kedvenc basszusgitárosát. Egy zenész igazán szívből jövő ajándéka csak egy személyre és alkalomra szabott, saját dalköltemény lehet – gondolták.

Mivel Stofi az esküvő előtt egy nappal még javában gyűrte a fejébe a nemzetközi jogi vizsgájához szükséges anyagot, Andi ragadott gitárt helyette, és elkezdte pengetni a húrokat. Pár óra múlva már készen volt a dal harmóniamenete, és egy szövegkezdemény, pedig a Venus zenekar vokalistájából lett frontember csak fél éve tanulja a gitározás tudományát. Ezek után már csak a hangszerelés, és lemezre rögzítés maradt hátra, ami ugye – átlagos esetben is – csupán pár napot szokott igénybe venni. Most azonban csak pár óra állt a srácok rendelkezésére. Stofi a házi stúdiójában feljátszotta a gitársávokat, Picure pergetett a dobverőkkel, majd – basszusgitáros hiányában – együtt felpöntyögték a számítógép segítségével a dalhoz szükséges basszus szólamot is. Végül Andi felénekelte a dalt, sőt még vokálokat is alkotott mellé. Mivel a munkálatok az éjszakába nyúltak, Töpi közreműködése már csak a világhálón keresztül jöhetett létre: otthon feljátszotta gitárszólóit a neten küldött alapokra, majd visszaküldte a remekművet a bázisra, azaz Stofiékhoz. Ekkor már csak a keverés volt hátra – egyesek szerint a legfontosabb mozzanat, ami hetekig is el szokott húzódni egy-egy dalnál. Mindez az esküvő előtt 10 órával, úgy hajnal 2 tájékán történt, úgyhogy Stofi az éjszaka hátralevő részét a kis stúdiójában töltötte a jogi könyvek társasága és az ágy helyett. Másnap reggel Andinak még maradt egy kis ideje, úgyhogy színes lemezborítót szerkesztett, amiben gondosan elhelyezte a dal szövegét is.
Az utolsó pillanatban lett készen a zenekar ajándéka! Délután ugyanis már át is kellett adniuk a cd-t a „zsűrinek”, az ifjú párnak. Az ajándék telibe talált: az esküvői vacsora előtt meglepetésként megszólaló taktusok könnyeket csaltak Eto és a menyasszony szemébe.
A dal olyan sikert aratott a násznép körében, hogy talán közkívánatra felkerül a következő Venus albumra is…

A Venus zenekar debütáló dala, a "Mire jó?" című dal már hetek óta a slágerlisták élén áll , és hamarosan jön a következő videoklip, ami abból a dalból készült el, amelyet internetes szavazáson keresztül a rajongók választottak ki a Zenekar új albumáról, a "Kezdjük újra!" című lemezről.

fkriszta

2004. 02. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Venus-Eto megnősült! cikk képei
Venus - Venus-Eto megnősült!