Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dr. Dre és Snoop Dogg – A legnagyobbak legjobbjai

Snoop Dogg - Dr. Dre és Snoop Dogg – A legnagyobbak legjobbjai

Mihelyst kipihentük a farsangi bál okozta másnapos állapotot, reggel a homályos tekintetünk a naptárra téved, és közönyösen vesszük tudomásul, hogy már márciust írunk, egy homályos emlék kezd körvonalazódni elménkben -Valamit elfelejtettünk?- ….Pontosan!! Ebben a hónapban jelenik meg a hip-hop és a rap két apostolának Dr. Dre-nek és Snoop Doggnak a besztof albuma. Kávé, vajaskenyér és irány a lemezbolt!

Dr Dre: Greatest Hits 2 – The Next Episode
Dre munkásságát be sem kell mutatni. A „west coast”-i szájzenész rengeteg slágerrel büszkélkedhet, számai nem egyszer díszelegtek a listák élén. Produceri munkásságának köszönhetően a rapszakma mára olyan nevekkel lett gazdagabb, mint például Eminem (akivel mellesleg nem egyszer összeültek egy-egy közös produkció erejéig, ld.: az agybeteg South Park rajzfilm ihlette, Timmy címet viselő elmés szám). A válogatás albumra felkerült az összes nagy alkotás mint a „Natural Born Killaz”, „Dre’s Beat” vagy a „Nuthin But A „G” Thang”, együtt rappel többek között Snoop Doggal, Ice Cube-bal és Kurupttal is.

Snoop Dogg - Dr. Dre és Snoop Dogg – A legnagyobbak legjobbjai

Snoop Dogg – Very Best Of
A porcelámkörmökkel felvértezett Snoop Dogg (alias: Calvin Broadus), ugyancsak nem kevés elismerést tudhat magáénak, tekinve hogy már a debütáló albuma, a Doggystyle elnyerte a Billboard első helyezését. A menedzsernek nevezett öltönyös figurák valószínűleg a művész botrányoktól tarkított imidzsét próbálják most fényesebbre csiszolni, hogy egy albumba sűrítik munkásságának gyöngyszemeit. A korongon közreműködik 2Pac, Kurupt és Warren G is, viszont nagy sajnálatunkra lemaradt róla a „50 cent”-tel közös duett.

A neveket olvasva ne ijedjünk meg. A belterjesség ezúttal nem megy a minőség rovására. Kétségkívül a két albumon az elmúlt évek legnagyobb rapslágerei hallhatók, így a bőnadrágos tesóknak kihagyhatatlan példányok. Aki a hír hallatán képtelen nyugodtan maradni az felhevült elméjét az alábbi két oldalon hűtheti le:

www.dre2001.com
www.snoopdogg.com

Ferenczi Attila

2004. 02. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 02. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 03. 21. 0:00
bookjm
Vendég 2004. 04. 10. 0:00
SNOOP DOGG A KIRÁLY
Vendég 2004. 07. 26. 0:00
Ez a srác maga a megtestesült isten.
Vendég 2004. 11. 06. 17:11
király vagy Snoop Dogg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 igazi rapper!!!!!!!!!! ez kell a világon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Dr. Dre és Snoop Dogg – A legnagyobbak legjobbjai cikk képei
Snoop Dogg - Dr. Dre és Snoop Dogg – A legnagyobbak legjobbjaiSnoop Dogg - Dr. Dre és Snoop Dogg – A legnagyobbak legjobbjai