Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Tina Turner mint indiai istennő

Tina Turner - Tina Turner mint indiai istennő

Tina Turner a hírek szerint elfogadta a híres Merchant-Ivory rendezőpáros felkérését egy filmszerepre. A heteken belül leforgatásra kerülő filmben Tina egy indiai istennőt fog alakítani. Már nagyban készül is a szerepre, az elmúlt hetekben beutazta Indiát, hogy közelebbről is megismerkedjen az országgal és annak kultúrájával.

Tina Turner egy most készülő indiai filmben, amely a híres Merchant-Ivory rendezőpáros nevéhez fűződik, egy indiai istennőt fog alakítani. A szerepre nagyban készül a zenei pályától már visszavonulót fújt énekesnő. Közel két hétig utazgatott India-szerte, Varanasi és Kerala között, hogy közelebbről is megismerje az indiai kultúrát. Útja során találkozott indiai énekesekkel és táncosokkal is.

Tina Turner - Tina Turner mint indiai istennő

"Az istennő egy igazán szórakoztató, de intelligens énekesnő lesz. A film Shankti-ról szól. Ez az istennő a nők hatalmát élteti, valójában a hatalom istene, maga a hindi szó azt jelenti, hogy erős." - nyilatkozta Ismael Merchant, a film egyik rendezője.

A filmben egyébként Tina Turneren kívül főszerepet kapott Matthew Modine is, aki már dolgozott együtt a Merchant-Ivory rendezőpárossal, legutóbbi "Le Divorce" című filmje során.

Tina Turner, aki négy éve vonult vissza a zenei pályától, már többször is feltűnt a filmvásznon, utoljára a Mad Max című hollywood-i filmben, Mel Gibson oldalán.

fkriszta

2004. 02. 24.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 24. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 12. 14. 4:12
Nagy erdeklodessel nezek elebe! Nagyon szeretem es becsulom Tinat !!!!!!!!!!! Tekla
Vendég 2006. 03. 13. 2:54
hi i'm annalia from argentina , look i only speak english . and i need you help me to find a hungarian tina turner fan , her name is krisztina kinizi if i'm not wrong . if you knoe her please send me an e-mail to simplythebest_30@hotmail.com thanks a lot . i'm a crazy tina fan.
Vendég 2006. 03. 26. 16:00
TINA TURNER 4EVER

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Tina Turner mint indiai istennő cikk képei
Tina Turner - Tina Turner mint indiai istennőTina Turner - Tina Turner mint indiai istennő