Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney turnéját az MTV szponzorálja

Britney Spears - Britney turnéját az MTV szponzorálja

Nem mindennapi lehetőséget kapott Britney Spears a Music Televisiontól. Március elején kezdődő The Onyx Hotel turnéját az MTV exkluzíve támogatja, melynek köszönhetően világszerte több millióan otthonról, a TV-készülékeik előtt is követhetik a turné nagyobb állomásait.

Britney Spears március elején kezdődő világturnéja már biztos, hogy gigászi méreteket fog ölteni. A The Onyx Hotel Tour fő támogatója a legújabb hírek szerint a világ első számú és legnagyobb nézettségű zenei csatornája, a Music Television lesz. Ez nemcsak Britney eddigi karrierének legkiemelkedőbb turnéjának számít, hanem a Music TV történetének is első turné-szponzorálása lesz. Az MTV már több jelentősebb zenei eseménynek volt főtámogatója, de ezidáig egy művésznek sem adatott meg a lehetőség, hogy ilyen jellegű reklámban részesüljön az MTV-nek köszönhetően.

Britney Spears - Britney turnéját az MTV szponzorálja

Az MTV ígéretei szerint exkluzíve közvetíteni fog a turné minden egyes állomásáról, külön koncertbejátszásokkal és ún. backstage felvételekkel, de rengeteg interjút láthatunk majd Britney-vel, valamint a vele utazó több száz fős stábbal. Így aztán még azok is belátást kaphatnak a turnéba, akiknek nem lesz módja a koncertekre ellátogatni. A The Onyx Hotel Tour keretében legutóbbi lemezének, az "In the Zone" -nak az anyagát mutatja be élőben Britney, hazánkban - mint már hírül adtuk - május 23-án este a Budapest Sportarénában lesz látható.

fkriszta

2004. 02. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 02. 26. 0:00
nekem tetszik
Vendég 2004. 02. 26. 0:00
remélem elmehetek a koncertjére mert nekem tetszik a zenéje.Az már más hogy hogyan viselkedik.Én is sokszor vagyok szemét geci,de aranyos,aztán még nyávogos is tudok lenni.Hát szerintem ő is ilyen.
Vendég 2004. 02. 26. 0:00
sokat iitam?nem baj.puszko mindenkinek!a koncerten talizunk!!!!!!!!!!!!!!! ott legyetek ámmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!! noémi
Vendég 2004. 02. 26. 0:00
KIRÁLY BRITNEY!KRÁLY LESZ A KONCERT!GYERTEK!KIRALY A CIKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Britney turnéját az MTV szponzorálja cikk képei
Britney Spears - Britney turnéját az MTV szponzoráljaBritney Spears - Britney turnéját az MTV szponzorálja