Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Beyonce nem kér Janet-ből

Beyonce - Beyonce nem kér Janet-ből

Janet Jackson Superbowl-os mellmutogatása rendesen megtette a hatását a művésznő karrierére. Egyre több televíziós csatorna fordul el Janet-től, de úgy látszik, zenész kollégái sem mernek ezentúl vele közösködni. A napokban Beyonce mondott nemet egy már korábban beígért közös dalra.

Janet Jackson egyre inkább a hátrányát tapasztalhatja a már elhíresült Super Bowl-os mellmutogatós fellépésének. A televíziós társaságok azonnal fekete listára tették a művésznőt, a Grammy gáláról pedig szó szerint kitiltották.

A jelek szerint viszont már zenész kollégái sem mernek vele közös produkciókba kezdeni, nehogy saját magukkal toljanak ki a jövőben. A most készülő "Damita Jo" című albumán az eredeti tervek szerint Beyonce Knowles-szel vettek volna fel egy duettet, de a Destiny's Child frontembere most mégis lefújta a közös kis projektet. Állítólag Beyonce attól fél, hogy a Janet-et körülvevő negatív híráradat az ő töretlen karrierét is beárnyékolhatja. Nem is véletlen az aggodalma, hiszen Janet a közeljövőben semmi jóra nem számíthat a média részéről.

fkriszta

2004. 02. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Timi 2004. 02. 29. 0:00
én nagyon birom a zenéjét
Vendég 2004. 04. 25. 0:00
Jó a zenéje csak kicsit unalmas,hogy már a csapból is ő folyik.Mintha a Destiny's Child-ról is megfeledkezett volna.És hol marad Kelly? Neki is van olyan jó hangja, mint Beyonce-nak és neki is van szoloalbuma.
Vendég 2004. 04. 27. 0:00
Jó csaj!
Vendég 2004. 07. 08. 0:00
Hogy mi a véleményem a cikkről? ugyan olyan szánalmas pletyka mint a többi, ha nem fújnák így fel a sok pletykával, azt se tudnák, hogy ki az a BEYONCÉ!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Beyonce nem kér Janet-ből cikk képei
Beyonce - Beyonce nem kér Janet-ből