Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Justint kigolyózták

Justin Timberlake - Justint kigolyózták

Justin Timberlake még sem vezetheti a Motown történetét bemutató ABC televíziós műsort, legalábbis a műsor szervezői a Super Bowl-os történések után jobbnak látták, ha Justint még sem kérik fel erre a feladatra.

Justin Timberlake-et az ABC televíziós társaság a Motown ünnepi műsorának műsorvezetői feladatára még sem kéri fel. Ennek legfőbb oka, a pár hete történt közös kis fellépés Janet Jackson oldalán, ami bizony nemcsak Janet karrierére nyomja rá a bélyegét, hanem ennek köszönhetően Justint is egyre több helyről golyózzák ki. A Motown történetét bemutató "Motown 45" című műsorra egyébként már a múlt hónapban felkérték a fiatal énekest, aki a tervek szerint Lionel Richie oldalán lett volna az est házigazdája.

A mostani döntés hátterében a hírek szerint egy fekete aktivista csoport áll, akik minden úton-módon, emailekkel és telefonokkal bombázták az ABC TV főnökeit, hogy tekintsenek el Justin Timberlake közreműködésétől a műsor készítése során. Kérésüket nemcsak Justin fehér bőrszínére alapozták, hanem a Superbowl-on történt események során mutatott szerintük felelőtlen cselekedetére hivatkozva. Több afro-amerikai polgárjogi aktivista szerint Justin viselkedése egyértelműen "egy kulturálisan sértő cselekedet volt a fekete közösség ellen". Így nem is hagyhatták annyiban a történteket.

Az ABC Televíziós társaság viszont teljesen másképp magyarázza a döntést. Elmondásuk szerint a "valós ok" az volt, hogy Justin Timberlake-et filmes teendői annyira lefoglalják, hogy azon a héten, amikor összesen négy napot kellene Los Angelesben töltenie a műsor próbái és felvételei miatt, Vancouverben kell tartózkodnia a filmforgatás miatt. Állítólag április végéig az összes TV-s szereplését lemondta első filmjének munkálatai miatt. Ámbár emellett a TV- társaság vezetői nem tagadják, hogy volt köze a döntéshez az aktivista csoportnak.

fkriszta

2004. 02. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Wicca 2004. 02. 27. 0:00
Csípem a kis édit!De Duncan Blue jobb!!!!!!!:)
Vendég 2004. 04. 03. 0:00
Justin jobb, mint valaha..... biancolady
beyonce007 2004. 04. 20. 0:00
justin a legjobbb nincs jobb csávó nálla
beyonce007 2004. 04. 20. 0:00
irjon má valami jó csávóóóó

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Justint kigolyózták cikk képei
Justin Timberlake - Justint kigolyózták