Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Feloszlik a Sixpence None The Richer!

Sixpence None The Richer - Feloszlik a Sixpence None The Richer!

A Sixpence None The Richer csapata feloszlik! Bejelentésüket a rajongóiknak címzett üzenetben hozták nyilvánosságra egy zenei magazin hasábjain. A zenekar két vezető egyénisége, Leigh Nash és Matt Slocum jelentette be, hogy tíz év közös zenelés után szétválnak útjaik.

A Sixpense None The Richer csapata feloszlik! A tagok elmondása szerint a jövőben visszavoulnak a zenei pályától, Nash gyermekével szeretne több időt tölteni, Slocum jóval többet szeretne utazni és újból tanuláson töri a fejét.

A csapat karriere kezdetén főleg keresztény zenei alapokon nyugvó albumokat készítettek, de igazándiból egy sokkal populárisabb hangzású dallal törtek be a köztudatba, a "Kiss Me" című szerzeménnyel. Későbbiekben feldolgozták a "There she goes" című számot is, ami hasonlóan nagy sikert hozott a zenekarnak. Legutolsó albumuk pedig 2002. októberében jelent meg "Divine Discontent" címmel, amelynek még ezen a nyáron egy újabb kiadását tervezi kiadójuk, a Word Records, több B- oldalas dallal kiegészítve.

fkriszta

2004. 02. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Feloszlik a Sixpence None The Richer! cikk képei
Sixpence None The Richer - Feloszlik a Sixpence None The Richer!Sixpence None The Richer - Feloszlik a Sixpence None The Richer!