Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Prince: új album és turné

Prince - Prince: új album és turné

Prince jövő hónapban egy új albummal, a "Musicology" című lemezzel tér vissza, ezzel egyidőben pedig egy nagyszabású világkörüli turnéra indul, amire közel hat éve nem volt példa. Már 26 dátumot nyilvánosságra is hoztak, de várhatóan bővülni fog a lista.

Prince rajongói számára igazi örömhír, hogy jövő hónapban egy új albummal, a "Musicology" címre keresztelt koronggal lepi meg a nagyközönséget és ezzel egyidőben pedig egy nagyszabású világkörüli turnéra indul, melyre hat éve nem került sor. Február 24-én tartott sajtótájékoztatón maga a művész jelentette be az új album hírét, valamint nyilvánosságra hozta a a turné már biztosnak mondható 26 amerikai dátumát. A tervek szerint az USA után az öreg kontinensre is el fog látogatni mostani turnéjával.

A koncertlátogatók Prince elmondása szerint valószínűleg utoljára hallhatják klasszikusnak mondható slágereit, mivel a jövőben már egy új zenei irányvonalnak szeretne teret nyitni. Emellett igazi meglepetésként minden jegyvásárlónak ingyen ajándékba adja "Musicology" című vadonatúj lemezét, mondván az ő koncertjeire egy stabil régi közönség látogat el,akik 20 éves karriere során végig mellette álltak, így jogosan megérdemlik az ingyen CD-t.

A turnén a már megszokott csapat, a New Power Generation kíséri Prince-t, többek között John Blackwell (dobok), Greg Boyer (harsona), Candy Dulfer (szaxofon), Chance Howard (trombita), Renato Neto (zongora), Maceo Parker (szaxofon), RAD (vokál és zongora), és Rhonda Smith (basszusgitár).

Az új album már heteken belül letölthető lesz saját weboldaláról dalonként 0,99 angol fontért, míg szűk rajongói tábora, az NPG-klubtagok olcsóbban, 0,77 angol fontért szerezhetik meg a dalokat. Az album terjesztésével kapcsolatban még több nagyobb kiadóval folyik a tárgyalás. Prince elmondása szerint csak olyan kiadóval hajlandó megállapodni, aki komolyan vállalja a "Musicology" promócióját és ezt garantálni is tudja számára.

fkriszta

2004. 02. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 07. 11. 0:00
könyörgöm vki mondja meg mikor lesz a bécsi prince koncert? sos!!
Vendég 2004. 09. 02. 0:00
hol lehet esetleg meghallgatni prince uj számát
Vendég 2004. 11. 19. 15:36
Én úgy tudom, hogy Bécsben csak Candy Dulfer lesz mostanság. Nézd meg a honlapján, mikor. Prince nem hiszem, hogy átjön Európába.
Vendég 2005. 11. 09. 11:08
Ha valaki megtudná velem osztani Prince Live in Tokyo koncertjét (1991-es) az HBO-n leadták már egyszer, annak tudok adni a lemezeimből. 15 éve rajongó vagyok. Imi

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Prince: új album és turné cikk képei
Prince - Prince: új album és turné