Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Juventus Mix, slágerözön és nagy nyeremény

Juventus Mix - Juventus Mix, slágerözön és nagy nyeremény

2004 a Juventus Mix éve. Idén öt esztendeje ugyanis, hogy megjelent Kovács „Nagyember” László első mixlemeze. A jubileumi év tiszteletére az első három Juventus Mixet egyetlen boxban lehet megvásárolni, míg a negyediket és ötödiket „egyet fizet, kettőt kap” akcióban.

Érdemes kihasználni ezt a remek alkalmat, hisz az elmúlt fél évtized során több mint 165 ezer fogyott az eddigi öt kiadványból, ezek közül is kiemelkedik a hármas album, amely platinalemez lett, persze a másik négy mixnek sem kell szégyenkeznie, hisz mind egyaránt bearanyozódott.

Mindezek mellett Kovács „Nagyember” László a jelenleg zajló Coca Cola akció egyik nyereménylemezének „atyja” is, hiszen a kupakokért most 22 gondosan kiválaszott és összemixelt számot kaphatunk egy cd-re gyűjtve a Juventus legendás mixerétől, mely az elmúlt évek kedvenceit és ritkaságait tartalmazza, megunhatalanul!

Természetesen már készül a Juventus Mix hatodik darabja is, amelyen közel 100 dalból válogat majd a platinalemezes mixmester. Kovács „Nagyember” László már korábban is adott közönsége véleményére, most azonban már a közös munkába is bevonja őket. A május végén boltokba kerülő új mix borítóját ugyanis pályázat útján választják majd ki, így duplán is számít a leendő vásárlók véleménye, hisz amellett, hogy maguk is pályázhatnak, az egyes pályaművekre is leadhatják voksaikat az egyik netes portálon! A győztes pályamű tulajdonosa (amely nem feltétlenül jelenti a legtöbb szavazatot gyűjtő pályaművet) 100 000 forint jutalomban részesül!!! További részletek Kovács "Nagyember" László honlapján (www.nagyember.hu).

Jónap Tamás

2004. 02. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 02. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Fejedelem 2004. 02. 27. 0:00
A Juventus Mix sorozat az ezredforduló egyik legkiemelkedőbb magyar vonatkozású "találmánya". Csak így tovább Nagyember!!!
Vendég 2004. 04. 27. 0:00
Szerintem elég hülye a lemez.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Juventus Mix, slágerözön és nagy nyeremény cikk képei
Juventus Mix - Juventus Mix, slágerözön és nagy nyeremény