Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Irakba készül a KFT zenekar!

KFT - Irakba készül a KFT zenekar!

A KFT országos turnéjának egyik állomására utazott éppen, mikor a turnébusz rádiójában elhangzott a hír: súlyos támadás érte az Irakban dolgozó magyar katonákat. A zenekar ennek hatására úgy döntött, meglátogatja az Irakban állomásozó katonáinkat, ahol még hozzá egy ingyenes koncerttel szeretnék meglepni a tábor lakóit.

A KFT országos turnéjának egyik állomására utazott éppen, mikor a turnébusz rádiójában elhangzott a hír: súlyos támadás érte az Irakban dolgozó magyar katonákat. Villámgyorsan született meg a zenekar reakciója, melynek lényege: a KFT szívesen feldobná egy vidám koncerttel az iraki fiúkat, méghozzá ingyen. Bár csak egyikük volt katona, Laár András, Bornai Tibor, Márton András és II. Lengyelfi Miklós elszánta magát, hogy a honvédség járművein Babilonba utazzon, és a magyarok által fenntartott támaszponton előadja slágerekre és abszurd humorra épülő műsorát. Jelenleg a Magyar Honvédség vezetői mérlegelik a nem éppen szokványos felajánlást – hétköznapi ember pénzért sem kívánkozik a háborús övezetbe, nem hogy ingyen.

KFT - Irakba készül a KFT zenekar!

Hogy létrejön-e a kulturális hadművelet még a jövő zenéje, a KFT zenekar tagjai mindenesetre várják a behívót a mielőbbi „zenés bevetésre”.

(Forrás: KFT hivatalos honlapja)

fkriszta

2004. 02. 26.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 26. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 07. 24. 0:00
ciki

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Irakba készül a KFT zenekar! cikk képei
KFT - Irakba készül a KFT zenekar!KFT - Irakba készül a KFT zenekar!