Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Eminem perli az Apple-t

Eminem - Eminem perli az Apple-t

Eminem ismét pereskedik! Ezúttal az Apple céget támadja, miután az Apple iTunes zenei letöltő készülékeinek, az iPod-reklámjaihoz Eminem engedélye nélkül használták fel a "Lose yourself" című dalának részleteit.

Eminem újabb perbe bocsátkozik! Ez alkalommal az Apple számítástechnikai céget perelte be, mivel elmondása szerint a cég iTunes zenei letöltő készülékeinek, az iPod-nak a múlt évben az MTV-n bemutatott reklámjához hozzájárulása nélkül használták fel egyik dalát, a "Lose yourself" című szerzeményt. A vitatott reklámban egy fiú a "Lose yourself"-et énekli, mialatt az iPod-ját hallgatja.

Eminem - Eminem perli az Apple-t

A vádak szerint sem az Apple, a Chiat/Day , valamint az MTV nem kapott semmilyen előzetes engedélyt vagy hozzájárulást, hogy a dalt bármilyen formában felhasználja, másolja, többszörözze vagy terjessze. Eminem ügyvédjei szerint szándékos, tudatos és rosszhiszemű volt a vádlott fél eljárása során.

A pernek egyébként nagy a tétje, hiszen Eminem ügyvédjei legalább 6 millió dollárt kívánnak kivasalni az Apple-ből cserébe a jogosulatlan felhasználásért.

fkriszta

2004. 02. 27.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 02. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Tyson89 2004. 02. 27. 0:00
Dopeman
Vendég 2004. 02. 27. 0:00
Bassza meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)
Vendég 2004. 02. 28. 0:00
Nemtudom miért nagy szám?!!!!Mert se énekhangja se SZÉPBESZÉDJE Nincs!!!!!!!És mi van a 8Mérföld Filmjével?! Azért nem adják mert nem olyan mint egy film!!!!Én azt mondom hogyha nem lenne nyugodt VILÁG LENNE!!!!Ezt azárt mondom mert már nemcsak cd-je van de már a polótól a bögréig sajnos minden megtaklálható!Minek?!Kinek kell EZ A SOK KACAT???!!!!!!!
Vendég 2004. 02. 28. 0:00
Ja!!!!!!!!Igazad van!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Eminem perli az Apple-t cikk képei
Eminem - Eminem perli az Apple-tEminem - Eminem perli az Apple-t