Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Nem szokványos klipet forgat az Egyszercsak

Egyszercsak - Nem szokványos klipet forgat az Egyszercsak

Igazi nagy dobásra készül az Egyszercsak zenekar: második lemezük beharangozó videóklipjének főszereplője nem más, mint Kokó, az egykori profi boksz világbajnok. A csapat a tőle megszokott módon most is különleges, látványos klippel rukkol elő.

A klip témáján hónapokig gondolkodtak, míg egy szép napon megcsörrent a telefonjuk és benne egy régi barát hangja: Kokó! 5-6 évvel ezelőtt Miki, a zenekar basszusgitárosa és Kokó együtt edzettek néhány hónapig, de barátságuk azóta is töretlen: eleinte Kokó meccsein, mostanában pedig a zenekar fellépésein találkoztak rendszeresen. Kokó ugyanis a csapat első lemezének megjelenése óta igazi rajongó, és most elérkezettnek látta az időt, hogy a neki okozott kellemes órákért cserébe szerepet vállaljon a zenekar új klipjében.

Egyszercsak - Nem szokványos klipet forgat az Egyszercsak

Kokó érkezésével a csapat és a rendező (az Egyszercsak legutóbbi, ”Mondani könnyű” klipjét is készítő Indián) új erőre kapott, és néhány óra alatt megszületett a klip ötlete: elkészítik Bud Spencer bokszolós filmjeinek paródiáját, ahol a csapat tagjai kétbalkezes öklözőket, Kokó pedig az őket felkészítő tapasztalt, ”öreg” mestert alakítja majd. A kiválasztott dal, ”A végtelen futam” egy igazi dögös, rockos popdal, amelynek szövege jól illeszkedik a sztorihoz: az ember soha sem adhatja fel – így tesznek a csapat tagjai is a klipben, (de a slusszpoént még nem lőjük le!:)

Jónap Tamás

2004. 02. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 02. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 05. 19. 0:00
frankóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Nem szokványos klipet forgat az Egyszercsak cikk képei
Egyszercsak - Nem szokványos klipet forgat az EgyszercsakEgyszercsak - Nem szokványos klipet forgat az Egyszercsak