Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

V-tech klipforgatás a Capella-ban

V-Tech - V-tech klipforgatás a Capella-ban

A V-tech zenekar szerdán egész nap egy különleges szórakozóhelyen forgatta legújabb klipjét, ahol Szamócával beszélgetett a Music.hu stábja. A barátságos hangulatú forgatáson még Kefír barátnője is aktív résztvevő volt.

A V-tech tavaly októberében megjelent legújabb lemeze, a „Merre jár a boldogság” már a platinalemez titulussal rendelkezik az eladási listák alapján. A szám szerint második kislemezre szánt dalt ezúttal is a zenekar honlapján szavazhatták meg a rajongók, és így esett a választás a „Homokba írt szerelem” című szerzeményre.

A klipforgatás helyszíne az exkluzív bulijairól elhíresült Capella Cafe volt, ahová délután egy óra körül érkezett meg stábunk. Kefír éppen egy apró jelenetet forgatott, és közben már lenge öltözetű lányok egész sora készült a rendező által kiadott következő feladatra. Eközben Szamóca, az együttes másik énekese nyugodtan eszegette szendvicsét, mivel bár kora reggelre lett a helyszínre berendelve, de még nem került sor az ő jeleneteire.

V-Tech - V-tech klipforgatás a Capella-ban

Szamócától megtudtuk, hogy a „Homokba írt szerelem” című dal elsöprő fölénnyel győzött a Vtech.hu látogatói között. A hamarosan kislemezen is megjelenő szerzeményt a formáció remix-ekkel fogja tovább színezni: a club mixet a UNIQUE együttesből ismert Kovacsics Ádám készítette (unique club mix), valamint két latin hangulatú verzió is elkészült Szabó Peti jóvoltából (happy latino mix) és (happy latino mix extended version). A dal videóklipje egy igazán túlfűtött, forró hangulatú anyagnak ígérkezik, amelyre még további két hét stúdió munka vár, majd reményeink szerint felbukkan a hazai zenecsatornák műsorában.

A klip érdekessége, hogy Kefír barátnője is szerepel egyes jelentekben, sőt még egy heves csók is elcsattan közöttük. Az ötszörös platinalemezes zenekar nyárig nagyszabású koncertet nem szervez, de a jó idő huzamosabb beálltával egészen biztosan találkozhatunk velük kedvenc szórakozóhelyünkön.

Simon Péter

2004. 02. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2004. 02. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 03. 01. 0:00
Bőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőősz!!!!!
Vendég 2004. 03. 02. 0:00
Tök király a zenétek meg ti is Ancsa
Vendég 2004. 03. 03. 0:00
tök jó
Vendég 2004. 03. 03. 0:00
Szerintem negyon jó a szám és már nagyon-nagyon várom a klippet!:)))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

V-tech klipforgatás a Capella-ban cikk képei
V-Tech - V-tech klipforgatás a Capella-banV-Tech - V-tech klipforgatás a Capella-ban