Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Náksi vs. Brunner egy saját dallal lepték meg Pulsedrivert

Náksi és Brunner - Náksi vs. Brunner egy saját dallal lepték meg Pulsedrivert

A Náksi vs. Brunner-páros az elmúlt hétvégén pályafutása legfontosabb party-ján játszott. A népszerű DJ-duó ugyanis nemrég a németországi Kielben, az Atrium diszkóban Pulsedriver szülinapi buliján 4000 ember előtt egy igazán elit és elismert nemzetközi társaságban pörgette a lemezeket.

A február 20-i megaparty-n három teremben a lemezjátszók mögött volt Mark'Oh, Rocco, Bass-T, Floorfilla (I), DJ Shog, Ole van Dansk, Megara vs. DJ Lee, Klubbingman, Flashrider (PL), a Warp Brothers, Dave McCullen (Lasgo) (B) és sokan mások - köztük Magyarország legkedveltebb DJ-párosa, Náksi Attila és Brunner Zsolt.


Először játszott magyar lemezlovas ilyen nemzetközi mezőnyben, egy ilyen nagyszabású party-n külföldön, hiszen Kielben 28 nemzetközileg is elismert lemezlovas köszöntötte szettjével a most 30. születésnapját ünneplő Pulsedrivert. A német DJ-producer, az Aqualoop kiadó tulajdonosa a számára fontos barátait és kollégáit hívta meg a gigantikus partyra, amely még németországi viszonylatban is kiemelkedőnek számított. "Eszméletlen hangulat, fergeteges buli, sok vodka, csinos lányok és vidámság egész éjjel" - ezekkel a szavakkal jellemezte a Pulsedriver B-Day Party-t Náksi Attila, majd hozzátette: "Mi egy speciálisan erre az alkalomra készített felvétellel kedveskedtünk az ünnepeltnek "B-Day, B-Day (The Pulsedriver's Song)" címmel, amelyet a Sunshine 2004-en majd meg is hallgathattok." Náksi vs. Brunner tehát nem akármilyen ajándékkal lepte meg az ünnepeltet: a speciális, egyelőre még csak egy-két példányban elkészült bakelitlemez egyikét kapta meg Pulsedriver, a trancecore stílus kitalálója. Bizonyára ő sem kapott még születésnapjára egy kizárólag neki íródott dalt: a magyar DJ-páros tehát ismét kitett magáért. "Emlékezetes este volt számunkra, főleg, hogy természetesen Kielben is találkoztunk a bulin magyarokkal! Köszönjük a meghívást, és még egyszer HAPPY B-DAY!" - üzeni Pulsedrivernek Náksi és Brunner.

Simon Péter

2004. 02. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2004. 02. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 03. 26. 0:00
jó a cikk mert imádom NÁKSI VS. BRUNNERT
Vendég 2004. 04. 06. 0:00
Tuti
Vendég 2004. 05. 06. 0:00
kíírály!!! Náksi és Brunner ők az istenek!
Vendég 2004. 05. 06. 0:00
náksi és brunner két csirazsák

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Náksi vs. Brunner egy saját dallal lepték meg Pulsedrivert cikk képei
Náksi és Brunner - Náksi vs. Brunner egy saját dallal lepték meg Pulsedrivert