Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Elindult Michael Jackson új weboldala!

Michael Jackson - Elindult Michael Jackson új weboldala!

Március 1-jén, hétfőn reggel elindult Michael Jackson új hivatalos honlapja, az MJJ Source, a www.mjjsource.com címen! Az új honlap egy új project indulását is jelenti, amelynek mottója: "Egy új kezdet".

Michael Jackson a múlt év végén, miután menesztette sajtóreferensét, Stuart Backermannt, bezáratta az általa vezetett két korábbi hivatalos weboldalt. Szerencsére nem kellett túl sokat várni az új honlap elkészültére, március 1-jével elindult a vadonatúj MJJ Source névre keresztelt weboldal, a www.mjjsource.com címen.Az új honlap egy új project indulását is jelenti, amelynek mottója: "Egy új kezdet".

A honlap flash technikával készített intróval kezdődik, majd a kezdőoldalon olvasható Michael Jackson üzenete:

"A Rajongóimnak, Barátaimnak és a Médiának:
Üdvözöllek az MJJSource.com-on, velem és projectjeimmel kapcsolatos hírek és információk hivatalos forrásán. Remélem, hogy legalább annyira fogod élvezni, mint amennyire én élveztem ennek megalkotását. Köszönet az alkotóknak a kemény munkáért és segítségükért, melynek köszönhetően ezt a honlapot létrehoztuk. A forradalminak nevezhető videó-minőséget egy, a honlapon megjelenő új videótömörítő technikai fogja elősegíteni. Nagyon izgatott vagyok, hogy az MJJSource.com-ot egyszerre használhatom a Rajongóimmal, és a médiával való kommunikálás eszközeként.

A honlap témája úgy hangzik: "Egy új kezdet". Folyamatosan zavart és problémát okozott számomra, hogy olyan emberek beszéltek a nevemben, akiket nem is ismertem. Hónapokon keresztül hallgattam a híradásokat, amelyek tévesek voltak, mivel hazugságokon alapultak és nem a tényeken. Továbbá olyan emberekre is hallgattam, akik kihasználták a velem való kapcsolatukat. Ezt a honlapot, mint ez egyik médiumot, arra fogom használni, hogy a saját nevemben beszélhessek. Az elkövetkezendő hetekben exkluzív híreket, interjúkat, soha korábban nem látott fényképeket találhattok meg itt, az MJJSource.com-on.

Minden Rajongómnak köszönöm a leveleket, a gondolataitokat, szereteteket és imáitokat. Sokkal jobban szeretlek titeket, mint azt valaha is megtudhatjátok. Köszönet a folyamatos támogatásotokért!

Tisztelettel:
Michael Jackson"

fkriszta

2004. 03. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 03. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Max 2004. 03. 04. 0:00
új veboldal? Minek? Most úgyis sittrevágják! Vagy ha nem most akkor soha, eddig is eltussolták a sötét ügyeit...
Vendég 2004. 03. 06. 0:00
MadMAX KAPD BE!! ha nem szereted akkor mit foglalkozol vele? foglalkozza saját dolgaiddal csumi :)
ROTTERDAM 2004. 03. 11. 0:00
BAROMSAG!!! PEDOFIL???,MIT IS TALALHATNANAK KI,HA VALAKINEK NINCS KESSE?? ELMONDOM MINDENKINEK,HOGY DROGOS VAGY!? EZ MAR NEM SZENZACIO,MI MAS HAT PEDOFILIA! EZ IGEN ,EBBOL LEHET LOVET KIVENNI A ZSEBEBOL! GUSZTUSTALAN MEGOLDAS!!!!!!!!!!!!!! ELOITELET AZ VAN,MINDENKINEK,!!!!! JOBB,LENNE KICSIT MINDENKI MAGABANEZNE,ES UTANA NYILVANITANA,VELEMENYT! IGAZ MINDENKINEK JOGA VAN VELEMENYT NYILVANITANI! UDV,ROTTAMSTER ROTTERDAMBOL
Vendég 2004. 07. 28. 0:00
ROTTERDAM Igazad van teljes mértékben. MG Hungary

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Elindult Michael Jackson új weboldala! cikk képei
Michael Jackson - Elindult Michael Jackson új weboldala!