Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

George Michael ismét kritizálta Blairt

George Michael - George Michael ismét kritizálta Blairt

Gerorge Michael a napokban adott interjúban keményen kirtizálta a brit miniszterelnököt, Tony Blairt, akit egy egoista és veszélyes figurának titulált. Szerinte a brit Munkáspártnak mihamarabb meg kellene válnia vezetőjétől.

George Michael ismét kritizálta a brit miniszterelnököt, Mr. Tony Blairt mostanság tett kijelentései miatt. Legutóbbi nyilatkozatában Blairt egy veszélyes figurának titulálta, aki nem képes a saját ego-ján túllátni, pusztán önös érdekek irányítják politikusi tevékenysége során. Szerinte a brit Munkáspártnak a lehető leghamarabb meg kellene válnia vezetőjétől.

"Fogalmam sincs, hogy mit érezhetnek azok a szülők, akik nemrég veszítették el a háborúban gyermekeiket, amikor Tony Blair tolmácsolásában olyan szózatokat hallanak, hogy a Földünk még mindig egy biztonságos hely. Ez maximális tiszteletlenség a részéről." - nyilatkozta George a The Big Issue nevű magazinnak.

George Michael - George Michael ismét kritizálta Blairt

George Michael, mint köztudott, a 2001-es választásig támogatta a brit Munkáspártot.
"Remélem, hogy mihamarabb megszabadul a Munkáspárt Blairtől, mert így még van esélye a következő választást túlélni "- folytatta George.

Nem ez az első alkalom, hogy politikusokat, többek között Tony Blairt kritizálni merte George Michael. Ki ne emlékezne a 2002-es "Shoot the Dog" című dalára és annak klipjére, amiben az Irakkal kapcsolatos politikája miatt Tony Blairt George Bush pudlijának nevezte.

George Michael legújabb "Patience" című lemeze most márciusban kerül a lemezboltokba. Mint elmondta, egyáltalán nem fél a negatív kritikáktól, esze ágában sincs abbahagyni ezek miatt popzenei pályafutását. Nagyon is derűsen tekint a jövő elé, meg van győződve, hogy a 2004-es év tagadhatatlanul az ő éve lesz. Mindenesetre, a végeredményt , a "Patience" című korongot hamarosan megismerhetjük, sőt a beharangozó dalba, az "Amazing" című szerzeménybe pedig már bele is hallgathatunk hivatalos weboldalán, a www.georgemichael.com -on, persze míg a hazai rádiók el nem kezdik játszani.

fkriszta

2004. 03. 04.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 03. 04. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 04. 05. 0:00
szia,a cikked nagyon tettszik!nem túl hosszú,mégis sokat tudhatunk meg belőle,ami egy ilyen gyors és lényegretörő világban kiemelten fontos véleményem szerint.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

George Michael ismét kritizálta Blairt cikk képei
George Michael - George Michael ismét kritizálta BlairtGeorge Michael - George Michael ismét kritizálta Blairt