Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új Kerozin lemez hamarosan

Kerozin - Új Kerozin lemez hamarosan

Legutóbb egy karácsonyi klip és az ahhoz tartozó lemez kapcsán hallottunk a Kerozinról. Ugyan a fiúk csendben voltak az elmúlt hetekben, Axel és csapata ezerrel dolgozik, mégpedig áprilisra várható új albumukon.

A Kerozin "Tartály" című új korongján a tervek szerint közel egy tucat új dallal rukkol elő a csapat. Sőt, a duplalemez-csomagban egy egész "tartálynyi" Kerozin-anyag lesz nemcsak hallható, de látható is, ugyanis az ajándék DVD-n az összes eddig készült Kerozin-videoklip helyet kap!

Az 1998-ban népszerűvé vált duó időközben kibővült, és együttessé kovácsolódott. Ez az új albumon jól hallható lesz, hiszen az ország egyetlen dance-rock csapata az új albumán a keményebb hangzás javára ötvözi a műfajokat. "De ne ijedjen meg senki! A dalok slágeresebbek lesznek mint valaha!" - mondta Axel, az együttes frontembere. "Épp most dolgozunk a "Bonnie és Clyde" című dalon, mely téma idén újra aktuálissá válik, mivel hamarosan a mozikba kerül a Magyaroszágon pár éve hírhedté vált miskolci bűnözőpáros története alapján készülő film. Ezért a "Bonnie és Clyde" című dal terveink szerint a filmmel egy időben jelenik meg." A kislemezen több verzióban lesz hallható a dal, és természetesen a rock- és rádióverziók mellett megtalálható lesz a jól megszokott döngölős, Kerozinos club mix is!

Az együttes kibővült, így a színpadi felállás is megváltozott. Ezentúl a klubokban és diszkókban is úgymond "félélőben" szólal meg a csapat, hiszen az új színpadi felállásban Axel, az ordibátor mellett három új tag, két gitáros és egy dobos szerepel akik természetesen élőben játszanak. Mivel a Kerozin más együttesek patronálásaval is foglalkozik, így az új évtől a megszaporodott munka miatt a csapat billentyűse, Mosquito a háttérben marad, és a stúdiómunkálatokba veti bele magát, hiszen elkezdődtek a DESPERADO együttes új lemezének felvételei is, melyet teljes egészében ő végez. Axel bevallotta, hogy a külső munkálatok összeegyeztetése valóban sok gondot okozott, ami miatt csak ez év tavaszán jelenhet meg a már régóta ígért és bizonyára sokak által várt album. Arra a kérdésre, hogy miben lesz az új album más, mint az eddigiek, Axel annyit válaszolt vigyorogva: "Tele lesz! :) Ezért is választottuk a "Tartály" címet a lemeznek. Tulajdonképpen egy duplaalbum de az egyik lemez egy ajándék "best of Kerozin" videoanyag az összes eddigi klippel, amiket eddig csak a televíziócsatornákon keresztül lehetett elcsípni nagy ritkán. Ez a 12 klip az eddigi öt év munkássága is egyben, és hála a DVD-nek így már nem csak hanghordozón hozzáférhető!"

Az új hanganyag pedig az eddigi legkiforottabb albumnak ígérkezik, hiszen már másfél éve készülnek a dalok. Az új lemezen többek közt végre hallható lesz a ricsajos csapattól szokatlan módon egy igazi rádióbarát, lassú dal is! A "Meghalok érted" a 2004-es év egyik legnépszerűbb balladájának ígérkezik. Axel elmesélte hogy mivel mindig saját életéből merít ihletet a szövegíráshoz, ezért a legtőbb dalhoz megtörtént sztori kapcsolódik az új lemezen is. A "Te vagy a legszebb rémálmom (Az ex-em egy démon)" című készülő nóta vagy a "Nem kell több alkohol, nem kell több cigi, le kéne szokni végre, mert ez most már ciki..." témák jó példák erre. Az album zenei munkálatai is másképp folynak, mint eddig.

"Míg eddig számítógépen írtuk a zenét, most a gépet csak a felvételekhez és a keveréshez használjuk, és az együttessel a próbateremben állítjuk össze a dalokat, majd több zenész bevonásával, több stúdióban elkészítjük a felvételeket. A végső hangzást pedig a Hip Hop Boyz frontemberéből producerré avanzsált Levi T. készíti el. A tavaszi dupla Kerozin "Tartály" tehát sok meglepetéssel kecsegtet, de mindennek előhírnökként újra akcióba lendül "Bonnie és Clyde" a Kerozin új dalában.

Simon Péter

2004. 03. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2004. 03. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 03. 18. 0:00
csá haver királyak vagytok!
Koli 2004. 03. 23. 0:00
Hi! Megvan vknek a quantanamera? (nemtom jól írtam e le) esetleg nem tudjátok honnan lehetne letölteni? pusz
Vendég 2004. 03. 24. 0:00
Szerintem tök jó fejek, de a zenéjük azért klasszisokkal jobb a szövegüknél./de vannak ám kivételek számomra is/,csak írtam valamit mert unatkoztam...
Vendég 2004. 04. 27. 0:00
KIRÁLY IMÁDOM A KEROZINT KOLI EGYÉBKÉNT VEDD MEG A KVANTARAMÉRA KISLEMESZT!VAGY A KIA GORÉ? NAGYLEMEZT! AKI SZERETI A KEROZINT IRJON A g.nandi@freemail.hu - ra !!!!!!!!!!!!!!!!!!Mégegy szer A KEROZIN A KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Új Kerozin lemez hamarosan cikk képei
Kerozin - Új Kerozin lemez hamarosan