Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Bryan kilépett a Westlife-ból

Westlife - Bryan kilépett a Westlife-ból

Bryan McFadden a legfrissebb hírek szerint otthagyta csapatát, a Westlife-ot. Állítólag kiválásának fő oka, hogy szeretne több időt tölteni feleségével Kerry Katona-val és két kislányával. A Westlife-os fiúk mindezek ellenére is folytatják a közös zenélést, csak immár Bryan nélkül.

Már hetek óta erről írnak az angol bulvárlapok, de csak most hozták hivatalosan is nyilvánosságra, hogy a Westlife együttes oszlopos tagja, Bryan McFadden kilépett a csapatból. Távozásának okaként arra hivatkozott, hogy több időt szeretne tölteni feleségével, Kerry Katona-val és két kislányával, Molly-val és Lilly Sue-val.

A Westlife maradék négy tagja, Nicky, Shane, Mark és Kian mindezek ellenére továbbra is együtt kíván zenélni, így megnyugodhatnak a fiúcsapat rajongói, nem oszlik fel az együttes! Erre a legjobb példa, hogy most zajló világ körüli turnéjukat sem halasztották el, Bryan nélkül folytatják a koncertezést. Úgyhogy meg lehet nyugodni, papírzsebkendőket félre lehet tenni!

fkriszta

2004. 03. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 03. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 03. 10. 0:00
én ezt nem akarom!5en voltak a legjobbak,de azért gíy is szeretni fogom őket!!!örülök,h. ilyen hamar ide ért a hír..hisz csak tegnap jelentették be!!
Vendég 2004. 03. 11. 0:00
ez igy nem jo!!ö volt a kedvencem!!nem dobom el a zsebit!ez már nem olyan lesz mint régen!!!de azért továbra is imádom őket!4
Vendég 2004. 03. 11. 0:00
ez igy nem jo!!ö volt a kedvencem!!nem dobom el a zsebit!ez már nem olyan lesz mint régen!!!de azért továbra is imádom őket!4
Vendég 2004. 03. 12. 0:00
helyes!!!ne is tedd!!!de négyen folytatják!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Bryan kilépett a Westlife-ból cikk képei
Westlife - Bryan kilépett a Westlife-ból