Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos legújabb elismerése

Ákos - Ákos legújabb elismerése

Az ARTISJUS Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület díjai közül Ákos ebben az évben elnyerte Az év könnyűzenei produkciója címet a dupla Andante-albumért és a hozzá kapcsolódó előadásokért.

Ákos múlt évben ünnepelte szólópályafutásának tizedik évfordulóját, melynek tisztelegve egy akusztikus jellegű Andante-koncertsorozattal lepte meg a nagyközönséget. Az Andante-koncertek sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy az eredetileg tervezett öt előadást a nagy érdeklődésre való tekintettel megtriplázták, összesen tizenhat alkalommal lépett színpadra Ákos és zenekara. A koncertturné anyagából készült Andante dupla album pedig megjelenése után pár héttel be is aranyozódott, sőt azóta már a platina lemez határát súrolja. A közönségsiker után most a szakma is egy díjjal jutalmazta Ákost: az ARTISJUS Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület idén a dupla Andante-albumért és előadásokért Az év könnyűzenei produkciója címet neki ítélte.

Ákos - Ákos legújabb elismerése

Ákos nem ül babérjain, időközben már nagyban folynak az előkészületek a május 29-i Kisstadion-beli Új törvény lemezbemutató koncertjére, ahova a Bonanza Banzai feloszlásának éppen tizedik évfordulója kapcsán meghívta régi zenekari társait, Hauber Zsoltot és Menczel Gábort, hogy pár közös dal erejéig kísérjék a színpadon. A koncertre még sok más meglepetéssel készül Ákos, többek között a nagysikerű akusztikus jellegű koncertek "folytatásaként" egy Andante zenei blokkal, ahol a tíz fős vonóskar, az Andante Strings fog közreműködni.

fkriszta

2004. 03. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 03. 10. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 03. 15. 0:00
Nagyon jó cikk Mrs. Fiák!Mint tapasztalt újságíró mondom,hogy nagy esélye van megpályázni a Magyar Újságírók Szövetségének az elnöki posztját! [ tényleg nagyon jó cikk!:))] Virnyus
drágám 2004. 03. 20. 0:00
Ákos nagyon jó zenét játszik véleményem szerint. Hajrá Ákos csak így tovább!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2004. 04. 03. 0:00
Ákos egy Isten!
Vendég 2004. 04. 10. 0:00
hm... érdekes.:-)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ákos legújabb elismerése cikk képei
Ákos - Ákos legújabb elismeréseÁkos - Ákos legújabb elismerése