Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Mayday – zenei megaparty sztárokkal

Mayday - Mayday – zenei megaparty sztárokkal

Idén minden eddiginél nagyobb sztárfelhozatallal, immár harmadik alkalommal érkezik hazánkba Európa egyik legismertebb elektronikus zenei megapartija, a Mayday. Április 3-án 16 óra pörgést ígér majd a buli, ahol a legjobb hazai és a világ számos pontjáról érkező külföldi sztár DJ-k szolgáltatják a partizenét.

Az európai viszonylatban is csúcsminőségű hang- és fénytechnikát felvonultató rendezvény a Hungexpo F és F2-es pavilonjának, összesen hat termébe várja a buliznivágyókat.

A ’91-ben, Berlinben, egy jótékonysági rendezvényként debütáló esemény, ma már Magyarországon is nagy rajongótábort vonz. A Mayday akusztikus és vizuális világa nem csak Európában, hanem az egész világon komoly hírnévre tett szert a technofiatalok körében és 2002-től a magyar közönség is elkötelezett híve lett a Mayday-nek. Tavaly már itthon közel kilencezer vendéget számlált a rendezvény, a szervezők ezért, a nagy érdeklődésre tekintettel, idén tovább bővítik a Hungexpo pavilonjait: a Budapest Parádé Techno Floor, nevének megfelelően klasszikus techno, sőt a reggeli órákban hardcore DJ-k produkcióinak ad helyszínt. Minden egyes Mayday - a zenei különlegességeken - túl évről évre más-más, kiemelt üzenetet is hordoz. Míg a tavalyi, „Password: Europe” alcímmel a szervezők hitet tettek amellett, hogy az EU csatlakozással az országok közötti zenei hidak is kiszélesednek, addig az idei „Future Downloaded” szlogen a trendy jövőképet vetíti elő.

A műfaj rajongóit ezúttal egy CD is megörvendezteti. A Freee magazin mellékleteként megjelent Mayday kiadványon Marco Bailey mixeit hallgathatják a rajongók. Aki pedig véletlenül lemarad a nagy buliról, az a Viva Tv-n április 3-4-én kaphat bepillantást az idei és korábbi rendezvényekbe illetve 3-án a Radio Deejay élő adását hallgatva élheti át a zenei élményt. A hatvan (!) fellépő fele nemzetközi sztár: a környező országokat képviselő, illetve a német DJ-k mellett Hollandiából, Iránból, Egyiptomból, sőt Brazíliából is – mindösszesen 15 különböző országból - érkeznek DJ-k a Mayday budapesti megapartijára.

Március elejétől a Nyugati téren beindul a Mayday Meeting Point, ahol a rajongók partikellékeket, Mayday-es relikviákat vásárolhatnak. Ugyanitt kezdődik már a jegyárusítás, elővételben 5990.-Ft-ért. Elővételes jegyeket egyes lemezboltokban lehet kapni, online jegyrendelés a www.mayday.hu-n lehetséges és a rendezvény napjától a helyszínen 6990 Ft lesz a jegy.

Jónap Tamás

2004. 03. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 03. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 04. 06. 0:00
jo
Vendég 2004. 04. 06. 0:00
jo
Vendég 2004. 04. 07. 0:00
Csigai Tamás több képet kérek
Vendég 2004. 04. 08. 0:00
Zsir volt

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Mayday – zenei megaparty sztárokkal cikk képei
Mayday - Mayday – zenei megaparty sztárokkal