Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csúszik a Tears for Fears visszatérő lemeze

Tears for Fears - Csúszik a Tears for Fears visszatérő lemeze

Hiába várták sokan a '80-as évek legendás csapatának, a Tears for Fears-nek a már beharangozott visszatérő albumát, a fiúk mégis úgy döntöttek, hogy április helyett egy későbbi időpontban kívánják piacra dobni az "Everybody Loves a Happy Ending" című lemezüket.

Eddig még meg nem indokolt okból kifolyólag, úgy döntött a '80-as évek legendás csapata, a Tears for Fears, hogy a már beharangozott visszatérő albumukat, az "Everybody Loves a Happy Ending" című lemezt a beígért április 5-ei dátum helyett egy későbbi időpontban kívánja megjelentetni.

A hír a csapat weboldalán jelent meg, a www.curtsmithzerodisc.com alatt. A döntés okát mindezidáig nem hozták nyilvánosságra., sőt azt se tudatták, hogy az a bizonyos későbbi időpont pontosan mit takar. Az ügy érdekessége, hogy közel 15 éves kihagyás után, az "Everybody Loves a Happy Ending" -ről már egy maxit, a "Closest thing to heaven"-t kimásoltak a Tears for Fears tagjai, Curt Smith és Roland Orzabal, de most kérdésessé vált, hogy egyáltalán lesz-e folytatás nagylemez formájában.

fkriszta

2004. 03. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 03. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 10. 08. 0:00
Végülis a tengeren túlon szeptember 14-én megjelent, Európában pedig februárban várható az új tears for fears album.....

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Csúszik a Tears for Fears visszatérő lemeze cikk képei
Tears for Fears - Csúszik a Tears for Fears visszatérő lemeze