Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Válogatás a Junkies háza táján

Junkies - Válogatás a Junkies háza táján

A több mint 10 éve fennálló csapat összeszedte minden képességét és tudásának legjavát egy albumba sűrítette. A befektetett (nem kifejezetten fárasztó) munkával várhatóan fordítottan arányos sikerű lemez lassan 2 hete kapható a boltokban és ezúton örömmel értesítünk benneteket, hogy már az össznépi dedikálásról is lemaradtatok.

A kései tájékoztatásért bocs, a felém irányuló nem szalonképes megjegyzéseket ezennel elhárítom, tekintettel, hogy én is későn kaptam az infót. Komolyra fordítva a szót a Váll-lógatás című albumon (bizony ez az új album címe lesz) az elmúlt 10 éve legjobb Junkies számait és három új szerzeményt is hallgathatunk. Örömhír, hogy a dedikálás napján este két díjat is átvehettek a srácok a Wigwam Arany Nyíl Rock Gálán: Bonyhádi Bálint az év dobosa, Barbaró Attila pedig az év gitárosa lett.

Junkies - Válogatás a Junkies háza táján

Hogy a mérhetetlen mennyiségű szájtépés és grafomán kinyilatkozás ellenében némi értékes információ-morzsával is szolgáljunk, előre felhívnánk a figyelmeteket a Junkies április a Junkies április 17-i szülinapi duplakoncertjére, melynek helyszíne természetesen a Wigwam Rock Klub lesz. Előre is jó szórakozást!

Ferenczi Attila

2004. 03. 25.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 03. 25. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 03. 29. 0:00
Tetszik,ahogy fogalmazol.Annak ellenére,hogy szerény véleményem szerint a Junkies egy nagy nulla,igazán megnyerő a cikk.Majdhogynem kedvet kaptam,hogy elmenjek a Wigwam-ba.:)De nem fogok.
Vendég 2004. 03. 30. 0:00
:) én nem maradtam le a dedikálásról, mondjuk az aláirásukat megtarthatták, de ott voltam :) junkies nekem nosztalgia, a régi számok magát az életstilusomat jelentették, ma már én is felnőttem,junkies is változott, de wwban biztos ott leszek :) Angel
Vendég 2004. 03. 31. 0:00
Király!
Vendég 2004. 04. 04. 0:00
Imádom a Junkies-t!!!!El is megyek a koncertre! Hajrá Junkies ne hagyjátok magatokat!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Válogatás a Junkies háza táján cikk képei
Junkies - Válogatás a Junkies háza tájánJunkies - Válogatás a Junkies háza táján