Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Michael Jackson: A negyedik tárgyalási nap

Michael Jackson - Michael Jackson: A negyedik tárgyalási nap

Április 3-án tartották a negyedik tárgyalási napot a Michael Jackson ellen indított gyerekmolesztálási perben. A sztárnak nem kellett személyesen megjelennie a tárgyalóteremben.

Április 3-án immár negyedik tárgyalási napjához érkezett Michael Jackson gyermek molesztálási ügye. Rövid összefoglalónk a történtekről.

A tárgyaláson a bíró először beleegyezett abba, hogy Jackson védőügyvédei megnézhessék a sztárt vádló gyermek, és annak családjának pszichiátriai vizsgálati eredményeit. Ezek a dokumentumok egyenlőre tisztázatlan szerepet játszanak az ügyben, azonban valószínüleg közük van a gyermekek apjának azon vádjához, hogy az anya 1998-ban pszichiátriai kezelés alatt állt, és meglehetősen kiszámíthatatlan ember.

A bíró nagyon ügyelt arra, hogy a résztvevők neve titokban maradjon, így azokat még csak kimondani sem volt szabad.

Módosítás törént a "hallgatási rendelet" tekintetében. Mostantól Jackson ügyvédei reagálhatnak a sajtónak, viszont csak azzal a feltétellel, hogy a kiadásra szánt közleményeket előbb a bíró jóváhagyja.

Jackson ügyvédei szerint a vád nem mutatta be rendesen a bizonyítékokat a "grand jury"-nek, amely a per indításáról fog majd dönteni, illetve elhallgatták azokat a tényeket, amelyek a sztár ártatlanságát bizonyíthatnák.

Benjamin Brafman, Jackson egyik ügyvédje a tárgyalóterem elhagyásakor a következőket mondta ügyfelét fírtató kérdésekre válaszolva: "Úgy gondolom, hogy Michael Jackson, ahogyan a TV-ben láthatták, jó formában van, és ő marad Michael Jackson, a hivatalos ügyeket, pedig az ügyvédeire hagyja."

A "grand jury" várhatóan április 30-ig meghozza döntését. Amennyiben nem találták elegendőnek a vád által felhozott bizonyítékokat, illetve a meghallgatott tanúkat, akkor legkésőbb eddig az időpontig kell megjelölnie a bírónak egy előzetes meghallgatást. Ellenkező esetben legkésőbb ez év decemberében indulhat el a per a sztár ellen.

fkriszta

2004. 04. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 04. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 04. 06. 0:00
ez egy perverz állat remélem megleckéztetik de azért még énekelhessen
Blaze 2004. 04. 09. 0:00
az ítélet: AKASZTÁS!
Vendég 2004. 04. 09. 0:00
Nagyon remélem és persze, hogy így lessz, hogy semmit sem tudnak rábizonyítani, mert nem tett semmit és ez nagyon sok ember véleménye. Ja és nem perverz mint azt egy névtelen guest mondta.Én ebben is biztos vagyok!!!!! Zsófi
Azyl 2004. 04. 13. 0:00
Fantasztikus ember csoda hogy idáig kibírta,senki nem lesz olyan nagy és tehetséges ember mint ő!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Michael Jackson: A negyedik tárgyalási nap cikk képei
Michael Jackson - Michael Jackson: A negyedik tárgyalási nap