Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Baby Gabi leforgatta legújabb klipjét

Baby Gaby - Baby Gabi leforgatta legújabb klipjét

Tegnap Baby Gabi leforgatta legújabb klipjét a Darabokra szakítod a szívemet című új dalához. A felvétel, mely egyben a nyár potenciális slágerének ígérkezik, nem titkoltan az Őrült szerelem című bombasiker folytatásaként született, és Gabi májusban megjelenő új albumán lesz hallható.

Az előzményekhez hűen a szerzeményt Gabi ismét Lalával (Kozmix) duettben adja elő, de a fülbemászó dallamok már a szerelem utáni szakításról szólnak. A klip helyszíne egy tágas, minden luxussal felszerelt vidéki ház: hatalmas belső terek, a nappaliban biliárdasztal, bárpult, kívül pedig díszkert, egy óriási medence és jacuzzi. A klipben kizárólag a két énekest látjuk, a dal ritmusára váltogatva a belső és a külső képeket. A klip felvillantja a múlt szép emlékeit : a teli jacuzziban Lalával együtt boldogan énekelnek, és mindenük megvan ahhoz, hogy élvezzék az életet.

A jelen viszont nem ennyire örömteli: Gabi az üres jacuzziban, majd a zuhany alatt összekuporodva, magába roskadva énekel. Lala eközben céltalanul, magányosan rója a kilométereket autójában. A szakítás utáni ürességet, a rideg valóságot tükrözi a klip képi világa is; a luxus-elemek és a hatalmas kihasználatlan terek szintén azt jelzik : hiába van meg mindenünk, ha nem tudjuk megosztani senkivel.

Az új dalt hamarosan elkezdik játszani a rádiók, a klippel pedig a Viva Tv-n találkozhatunk majd.

Jónap Tamás

2004. 04. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 04. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Leely 2004. 04. 13. 0:00
Istenem!Ezek még élnek???
Vendég 2004. 04. 14. 0:00
Nagyon jo, hogy uj dallal jelentkezik a draga, kedvenc eloadom. Nagyon várom a lemezét, meg fogom venni. Magyar Roland Komárno
Vendég 2004. 07. 21. 0:00
Cyasztok! 2 hete voltam Baby GabiCLala koncerten! Fantasztikus volt!:) És az újj album is nagyon szép! :) Ha szereted Baby Gabit, írj nekem: dimox@freemail.hu köcy! Dóry
Vendég 2004. 08. 19. 0:00
Nem tudjátok hol találhatom meg ennek a dalnak a szövegét? Segítsetek!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Baby Gabi leforgatta legújabb klipjét cikk képei
Baby Gaby - Baby Gabi leforgatta legújabb klipjét