Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Auth Csilla körül forr a levegő

Auth Csilla - Auth Csilla körül forr a levegő

Az elmúlt hetekben igencsak felforrósodott a levegő Magyarország egyik legsikeresebb énekesnője, Auth Csilla körül. Néhány hete Csilla leforgatta eddigi legütősebb klipjét a Szerelem az esetem című dalához, mely egyben albumának címadó dala is.

A futurisztikus, digitális elemekkel tarkított klipben Csilla az ideális férfit egy gép segítségével próbálja megtalálni, de az általa kiválasztott férfiideálok rendre elbuknak, míg végül egy nem túl jóképű, de annál kedvesebb fiú nyeri el Csilla kegyeit. A klipet már a magyar zenei tévé, a VIVA is elkezdte játszani, és a nézők körében egyre nagyobb sikereket ér el.

Ezután Csillát a Megasztár műsorában láthattuk, ahol a későbbi győztessel, Tóth Verával énekelte a Say, say, say című dalt.
Verának és Csillának a közös felkészülésre mindössze egy hete volt, mégis az egyik legnagyobb sikert aratták a Megasztár színpadán, kivívva közönség és a zsűri egyhangú elismerését.

Az eredetiben Michael Jackson és Paul McCartney duettjében előadott Say, say, say című dal Csilla egyik legnagyobb kedvence, és az előadásban az angol nyelv sem okozott gondot Verának és a korábban angol nyelvtanári diplomát szerzett Csillának sem.

- Verával roppant könnyű volt együtt dolgozni, és az éles helyzetben maradéktalanul teljesített mindent, amit a próbák alatt megbeszéltünk. Utoljára Szolnoki Péterrel (Bon-Bon) éreztem magam ennyire jól duettben. – mondta az énekesnő a műsor után.

A sikeres Megasztár-szereplés után Csillát elárasztották a gratuláló telefonok és a rajongói levelek, és több újságban, tévéműsorban is találkozhattunk vele. De az élet nem áll meg : Csilla hamarosan vidéki turné- és promóciós körútra indul.

Jónap Tamás

2004. 04. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 04. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 04. 16. 0:00
vghjfgjhnfgjufg
Vendég 2004. 08. 18. 0:00
nagyon jó az a szemüveges pasi a clipben
Vendég 2004. 11. 30. 12:17
Nagyon tetszenek a számai !!!!!! Főleg a Szerelem az esetem !!!!!!!
Vendég 2005. 10. 27. 11:30
Nagyon tetszik a lemez, és a Csilla hangja és egyébként is az esetem. Szeretnék megtudni mindent róla ami nem indiszkrét egészen az apukájától. Szeretném megtudni mikor lép fel Budapesten. Marton Erik

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Auth Csilla körül forr a levegő cikk képei
Auth Csilla - Auth Csilla körül forr a levegő