Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Remixverseny

Sterbinszky - Remixverseny

Alig néhány hónapja zárult le Sterbinszky és Tranzident nagysikerű "Gates of Mind" remixversenye, a népszerű és elismert DJ azonban ismét tehetségük megcsillogtatására bátorítja a remixereket.

Idén egy igazán nagyszabású versenyre készülhetnek a Sterbinszky és Bruckmann zenéjét kedvelők, ugyanis a 2004-es remixpályázat együttműködő partnere a VIVA TV és a világ legnagyobb chipgyártója, az Intel.

>>> A feladat
Egy remix elkészítése Sterbinszky & Bruckmann "Club Rotation" című dalára zenei stílus- és terjedelembeli kötöttségek nélkül. Az új változat alapjául szolgáló hangsávok letölthetők Sterbinszky hivatalos honlapjáról (www.sterbinszky.hu) és a VIVA TV weboldalról (www.vivatv.hu) wav/mp3/rar formátumban, valamint megtalálhatók Sterbinszky & Bruckmann április 23-án megjelenő "AXEtázis a Palaceban 4" című EP-jén. A 73 perc zenei anyagot és 11 tracket tartalmazó lemez egyébként a nyár elején megjelenő azonos című mixlemez előhírnöke.

>>> Ki pályázhat?
Bárki, azaz azon vállalkozó szelleműek, akik kedvet és tehetséget éreznek egy aktuális klubdal "újraformálásához".

>>> Beküldési határidő és cím
A pályaműveket audio CD-n lehet elküldeni 2004. május 20-ig az alábbi címre: DJ Sterbinszky (1441 Budapest, Pf. 48). A nyerteseket postai úton értesítjük, ezért a pályázás elengedhetetlen felétetele, hogy a beküldött CD mellett a versenyzők tüntessék fel pontos elérhetőségüket (név, értesítési cím, e-mail, telefon).

>>> Elbírálás
A beérkezett remixeket az eredeti mű szerzői, azaz Sterbinszky és Bruckmann fogják elbírálni a verseny lezárása utáni napokban. Az eredményről és a nyertesekről a www.sterbinszky.hu, a www.vivatv.hu weboldalakon, Sterbinszky hírlevelében (feliratkozás: newsletter@sterbinszky.hu) és a VIVA TV Club Rotation című műsorában adunk hírt.

>>>Nyeremények
A három legjobb remix készítőjére értékes Intel-nyeremények várnak. Az első tíz helyezett kap egy-egy példányt Sterbinszky & Bruckmann hamarosan megjelenő, "AXEtázis a Palaceban 4" című mixlemezéből. Amennyiben a szerzők a nyertes remixeket arra alkalmasnak találják, a B Records és a Proton jóvoltából a legjobb pályaművek megjelennek egy speciális maxi CD-n.

Simon Péter

2004. 04. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2004. 04. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 05. 19. 0:00
KÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég 2004. 06. 23. 0:00
Király
Vendég 2004. 07. 02. 0:00
semmi
Vendég 2004. 07. 08. 0:00
Mi a faszért nem lehet letőlteni a club rotationt?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Remixverseny cikk képei
Sterbinszky - Remixverseny