Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Díjeső hullott a VIVA műsorvezetőire

VIVA - Díjeső hullott a VIVA műsorvezetőire

Timo reméli, két második helyezés után jövőre végre felállhat a dobogó legmagasabb fokára, s övé lesz a Bravo Otto díj legnépszerűbb férfi tévés sztár kategória első díja. Persze így sem panaszkodik, hiszen mindössze két éve látható a zenecsatornán, és már kétszer lett második helyezett. Timón kívül két másik műsorvezető, Balázs és Lilu is díjazott lett.

Jövőre megcélzom az első helyet! – jelentette ki Timo azután, hogy a Bravo Otto díj legnépszerűbb tévés sztár kategóriájában átvette a második helyezettnek járó elismerést. A VIVA műsorvezetője egyáltalán nem csalódott, hogy „csak” a második lett.
- Tavaly is ezüstérmes lettem, pedig akkor még csak egy éve voltam a VIVA-nál. Az, hogy idén is díjaztak a Bravo olvasói, azt jelzi számomra, hogy jól végzem a munkámat, tetszik a nézőknek az, amit és ahogy csinálom – mondja Timo, aki azt is tudja, most a pályája elején van, tehát még fog fejlődni. Emiatt bízik abban, hogy jövőre megkaparinthatja a díjat. Már azt is tudja, hova teszi majd az első helyezettnek járó, indián alakú szobrocskát.
- A második helyezettnek egyébként oklevél jár, melyeket én felakasztottam az ágyammal szembeni falra. Így ha reggel kinyitom a szememet, egyből ezeket az elismeréseket pillantom meg. Ez minden alkalommal örömmel tölt el, de azt is jelzi, hogy újra és újra jól kell dolgoznom, hogy méltó lehessek a rám szavazók bizalmára!

Timot tavaly Till Attila, idén pedig a VIVA másik műsorvezetője, Balázs előzte meg. A magyar zenetévének külön öröm, hogy Lilu is ezüstérmes lett a legnépszerűbb női tévés sztár kategóriában. Lilu és Balázs ugyan már több hónapja az RTL Klubnál is aktívan dolgoznak és naponta feltűnnek a képernyőn, népszerűségüket a VIVA-nak köszönhetik, hiszen pályafutásuk itt kezdődött. Többek között ez az oka annak, hogy nem tudnak elszakadni a zenetévétől és továbbra is mindketten műsorvezetői maradtak a VIVA Interaktív című műsorának. Ennyi elismerés miatt joggal lehet büszke a műsorvezetőkre Málnay B. Levente, a VIVA vezérigazgatója, aki egyébként maga is átadott egy elismerést a legnépszerűbb popcsapatnak, a Groovehouse-nak.

Jónap Tamás

2004. 04. 16.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 04. 16. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Díjeső hullott a VIVA műsorvezetőire cikk képei
VIVA - Díjeső hullott a VIVA műsorvezetőire