Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Találgatják a zenészek, hogy kié lesz a VIVA COMET

VIVA - Találgatják a zenészek, hogy kié lesz a VIVA COMET

A szakma már hetek óta azt találgatja, vajon kik a jelöltek… közeleg ugyanis az egyik legrangosabb könnyűzenei elismerés, a VIVA COMET – díj jelöltjeinek bejelentése. A televízió már összeállított egy tízes listát, mely nemsokára ötre csökken, akik közül a nézők szavazatai alapján valamelyik csapat hazaviheti a gömb alakú díjat.

A magyar zenetévé javában szervezi a június 10-i díjátadó gálát, de vajon a sztárok is készülődnek már? A VIVA COMET - díjra jelöltek listáját hallva a Hooligans csapat elismerte, hogy igen erős a mezőny, mégis abban bíznak, hogy ők kapják meg a rangos kitüntetést. Persze már azzal is elégedettek, hogy felkerültek a tízes lajstromra. A jelenlegi listán rajtuk kívül egyébként a Desperado, a Hooligans, a Groovehouse, a NOX, a Sugarloaf, Király Linda, a Unique, a Tankcsapda, a TNT és Varga Zsuzsa szerepelnek, sokan nem először.

- Már jelöltek minket a VIVA COMET - díjra, de eddig még nem nyertünk, s remélem, idén végre kitehetem a vitrinembe az elismerést – mondja Ákos, a TNT frontembere, aki még ezt a jelölést is nagy megtiszteltetésnek tartja. Hasonlóképpen vélekedik a NOX énekesnője, Szilvi is:
- Ez azt jelenti, hogy a szakmai is elismeri a munkánkat. Persze tudom, hogy még szűkül a jelöltek köre, s a végső szót a közönség mondja majd ki.
- Valóban, a VIVA tévé május 3-án jelenti be annak az öt énekesnek, együttesnek a nevét, akik közül a tévézők döntik el, hogy ki kapja az értékes elismerést. – mondta Málnay B. Levente, a zenetévé vezérigazgatója. - Ám a nyertes neve majd csak június 10 –én egy nagyszabású gálán derül ki.

A díj súlyát a közönség is érzi, hiszen évről évre több szavazat érkezik. A közvélemény szava miatt a szakma jobban odafigyel arra, ki is nyeri a VIVA COMET-et, s ez a kétirányú komoly érdeklődés a díj egyre fokozódó jelentőségét bizonyítja.

A COMET-díjat a német VIVA alapította nyolc évvel ezelőtt, és ma már Európa egyik legrangosabb könnyűzenei elismerése. Augusztusban a németországi díjátadó gálán évről évre a legismertebb nemzetközi sztárok adnak műsort.

Jónap Tamás

2004. 04. 18.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 04. 18. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 04. 22. 0:00
hajrá Sugarloaf
kia 2004. 04. 24. 0:00
Hajráááááá Tankcsapda!!!!!! TANKER A KIRÁÁÁLY!!!
Vendég 2004. 04. 25. 0:00
Szerintem egyértelmű ,hogy a Unique lesz.Papírforma.
Vendég 2004. 04. 28. 0:00
Létezik a Tankcsapdán kívül más is, aki megérdemelné ???? /A kérdés költői !/

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Találgatják a zenészek, hogy kié lesz a VIVA COMET cikk képei
VIVA - Találgatják a zenészek, hogy kié lesz a VIVA COMET