Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Amber Smith - máj. 20. - Pesti Est Café

Amber Smith - Amber Smith - máj. 20. - Pesti Est Café

Legközelebb május 20-án este találkozhattok az Amber Smith csapatával a bp-i Pesti Est Café színpadán. Egyedi alkalom lesz, hiszen utoljára lép fel a zenekarral együtt Faragó Tomi, aki mint a Puzzle zenekar tagja Londonba költözik.

Május 20-án este a Pesti Est Café-ban találkozhattok az Amber Smith-el. A koncerten vendégként Eric van de Poele zenekar lép fel, akik az Amber Smith-hez hasonlóan gitáros-indie zenét játszanak, és a hírek szerint május végén Angliába, Londonba költöznek, így várhatóan hosszú ideig nem fognak játszani a hazai közönségnek.

Szomorú hír, hogy szintén ezen az estén fog utoljára fellépni az Amber Smith-el Faragó Tomi, aki mint a Puzzle tagja szintén kiköltözik Londonba. Ennek köszönhetően a csapat készülő albumán sem játszik már.

Viszont jó hír, hogy a "My little servant" utódjának felvételei csaknem befejeződtek, a nyáron további utómunkák várhatóak, az anyag várhatóan őszre készül el és a mostani tervek szerint ősszel/télen jelenhet meg Európában. A lemezen Bátor Bence, Ács Oszi és Poniklo Imre + vendégként egy vonószenekar játszik , a felvételek az itthoni indie csapatok (Stig Roar Husby, annabarbi stb) megszokott helyén, Borsay Levente stúdiójában készültek.

Júniusban dél-európai turnén szerepel a csapat, itthon a tervek szerint legközelebb Sziget és/vagy egyéb nyári fesztválokon látható majd. Pontos turnédátumok a csapat hivatalos weboldalán olvasható.

fkriszta

2004. 05. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 05. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Amber Smith - máj. 20. - Pesti Est Café cikk képei
Amber Smith - Amber Smith - máj. 20. - Pesti Est Café