Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Ákos új dala már letölthető!

Ákos - Ákos új dala már letölthető!

Ákos legújabb szerzeménye, "Az utolsó hangos dal", mely egyben a május 29-i Kisstadion-beli nagykoncertjének címadó dala lett, az elmúlt időszakban nyerte el végleges formáját. A dal egy részletét az országos rádiós premier előtt már egy nappal letölthetővé tették Ákos hivatalos weboldaláról.

Ákos május 29-én a Kisstadionban megrendezésre kerülő nagykoncertjének sokat sejtető módon hónapokkal ezelőtt "Az utolsó hangos dal" címet adta. Ekkor még csak folytak a találgatások vajon mit takarhat ez cím, mostanra viszont kiderült, hogy egy vadonatúj szerzeményről van szó.

"Az utolsó hangos dal" Ákos szerzeménye, mind a zenét, szöveget és a hangszerelést is ő követte el. A dalban nemcsak énekel, hanem spanyol gitáron és billentyűs hangszereken is játszik. Mindezt Kékkői Zalán háttérgitározása és az Andante koncertek vonóslányai, az Andante Strings egészítik ki. A dal szövege ismét egy biblikus témát vet fel, ezúttal az utolsó ítélet témakörét járja körül.

Ákos - Ákos új dala már letölthető!

"Az utolsó hangos dal" egy részletét az országos rádiós premier előtt egy nappal, csütörtök reggel óta már Ákos hivatalos weboldaláról le is tölheti a nagyközönség. A dal előzetes sikerét bizonyítja, hogy a szám alig, hogy felkerült Ákos weboldalára, pár óra alatt több ezren töltötték le.

Az új szerzemény országos premiere május 7-én, pénteken 17 órakor a Juventus Rádió frekvenciáin fog felhangzani, ezután május 9-én, vasárnap este pedig a Danubius Rádió Hajrá, magyarok! című műsorának lesz vendége Ákos, ahol is bemutatásra kerül "Az utolsó hangos dal".

Az új számhoz már készül a videoklip, amelyet a dal két remixével együtt a május 29-i koncertre kilátogató közönség egy maxi CD formájában ajándékba kapja majd meg.

A premierig is, az alábbi linken hallgathattok bele az új nótába.

fkriszta

2004. 05. 07.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 05. 07. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 05. 21. 0:00
nagyon jó. teljes. egy intelligens és szupe emberrről nem lehet rossz cikket készíteni.
Vendég 2004. 06. 02. 0:00
ÁKOS Nem vagyok sem Ákos sem pedig BB fun, de ez a koncert nagggggggyyyyyyyon ütős kis rockbuli volt.Elismerésem a druszámnak.:DDDD
Vendég 2004. 06. 02. 0:00
Szintén ÁKOS vok. A cikk kicsit bugyuta és időnként ezt Ákos is érezteti:( Viszont az új dal és a koncert sem volt semmi. Nem vok sem Ákos sem BB fun,de ez a szombati buli nagyon ütős kis rock buli volt és a látvány sem volt semmi. Elismerésem a druszámnak.:DDDDDDDD
tommylee73 2004. 06. 02. 0:00
Na,remélem most már az arcom is látható lesz.Szóval még mindig ÁKOS vok,az előző 2 is én voltam.Kriszta őszinte kritikát kértél,én csak az épülésedre írtam amit... CUPPPPP Csak így tovább;*

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Ákos új dala már letölthető! cikk képei
Ákos - Ákos új dala már letölthető!Ákos - Ákos új dala már letölthető!