Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sziget kicsiben: félSziget Fesztivál, Marosvásárhely

Sziget - Sziget kicsiben: félSziget Fesztivál, Marosvásárhely

2004. július 28. és augusztus 1. között idén is megrendezésre kerül, immáron másodszor, Erdély főleg magyar lakossága számára, a Sziget Fesztivál kicsinyített mása, a félSziget. A helyszín ismét Marosvásárhely egyik legrendezettebb részén, a mesterséges tavakkal, medencékkel, nagyobb füves területtel övezett kemping és sportpark lesz.

A tavaly nagy sikerrel, és politikai háttérbotrányokkal övezett fesztivál, a térség legjelentősebb magyar szervezésű rendezvénye volt, és várhatóan lesz is, hosszú ideig.
A fellépők főleg Magyarországról érkeznek, és a közönség szintén jelentős része magyar, ami hatalmas előrelépést jelent a kulturális szabadság felé, ebben az elnyomott régióban élők számára.
A pontos program még nem ismeretes, de az már biztosra vehető, hogy több, hazai nagy név is szerepet kap ezen a remények szerint, hagyomány teremtő fesztiválon. A szervezőknek és támogatóknak köszönhetően, a szerény belépő árakhoz idén is kimagasló szolgáltatások párosulnak, ezzel lehetővé téve a Sziget-feeling elsajátítását Erdélyben is, mindenki számára!
További információkról hamarosan beszámolunk.

Gab

2004. 05. 10.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2004. 05. 09. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Max 2004. 05. 10. 0:00
Végre itt is történik valami. Csorog a nyálam hogy Magyarhonban mennyi koncert van, itt meg épphogy kezd beindulni valami. Volt Akela, Moby Dick, Republic, most utóbb Bikini, remélhetőleg a folytatás se lesz rosszabb...
Vendég 2004. 05. 13. 0:00
Azért örülök, hogy kezd valami beindulni és olyan helyen ahol az ember tényleg jól érzi magát! Remélem király lesz!! Már elegem van az itteni nyálas partykból!!
Vendég 2004. 05. 20. 0:00
Súlyos tévedés a cikkben! Ákos NEM EZEN a fesztiválon lépett fel! (Hála az égnek!)
Gab 2004. 05. 31. 0:00
Köszi Guest, igazad van, módosítottam is a cikket! Ákos a tusnádfürdői rendezvényén lépett fel. Idén már (szerencsére) nem egy időpontra szervezik a két fesztivált, így az efféle kavarodások is elkerülhetőek lesznek.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sziget kicsiben: félSziget Fesztivál, Marosvásárhely cikk képei
Sziget - Sziget kicsiben: félSziget Fesztivál, MarosvásárhelySziget - Sziget kicsiben: félSziget Fesztivál, Marosvásárhely