Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Kefír imádja Britney-t

V-Tech - Kefír imádja Britney-t

A V-Tech egyik fele, Kefír nemcsak a homokba írja a szerelmet, hanem átéli a mindennapokban is. Érzelmeinek tárgya továbbra sem más, mint Linda, akit a rajongók már láthattak a három évvel ezelőtt forgatott Álmodoztam című klipben.

A lány a legutóbbi, Homokba írt szerelem című dalukra forgatott, erotikusan túlfűtött klipjüken is szerepel, amelyben valóban megmutatta szexis oldalát, amelyet eddig Kefír ismerhetett igazán.
A Homokba írt szerelem azóta már igazi sláger lett, Kefír és Linda pedig továbbra is szerelemben égnek. A Britney Spears hasonmásaként is ismert lány most nehéz napok előtt áll, hiszen most érettsigizik szülővárosában, Nagykanizsán. Szerelme igazi lovagként áll mellette, hiszen nemcsak a távolságot igyekszik leküzdeni, de mindent megtesz, hogy Lindát „összehozza” Britney Spears-szel. A világsztár május végi budapesti koncertjét mindketten izgatottan várják, de akkor lennének igazán elégedettek, ha megvalósulna a nagy találkozás. Linda már akkor is nagyon boldog lenne, ha a koncerte előtt vagy után két percig és egy fotó erejéig kedvence és „eredetije” mellé állhatna. Akkor derülne csak ki igazán, mekkora a hasonlóság köztük!

Eközben Szamóca sem lustálkodik, hiszen újra mikrofon mögé ült. Ezúttal nem a színpadon, hanem egy rádióstúdióban. Munkahelye közel van hozzá, hiszen Érden, egyik kereskedelmi Rádióban kérték fel műsorvezetőnek. Erre azért is mondott szívesen igent, mert valaha rádiósként kezdte. Mielőtt berobbant a V-Tech, az egyik miskolci hullámhosszon szórakoztatta a hallgatókat, majd amikor Budapestre költözött, és itt folytatta áldásos tevékenységét. Hobbi-munkájával csak akkor hagyott fel, amikor a zenekarral kapcsolatos teendőit már egyáltalán nem tudta ezzel egyeztetni.

Az „újrakezdés” persze nem jelenti azt, hogy nincs teendője a V-Tech körül, hiszen most indul nyári turnéjuk, amelynek során rengeteg élő koncertjük lesz.

Jónap Tamás

2004. 05. 11.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 05. 11. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 05. 13. 0:00
kefir... szar
Vendég 2004. 05. 13. 0:00
Gyönyörű linda
Vendég 2004. 05. 15. 0:00
Kefir nagyon jól néz ki!!! Linda és a Britney közti találka nagyon eröltetett! miért fontos ez?!!
Vendég 2004. 05. 15. 0:00
Nem fognak úgysem,vagyis sohasem találkozni,ez tutkó!!!:))

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Kefír imádja Britney-t cikk képei
V-Tech - Kefír imádja Britney-t