Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új lemez és musical show

Edvin Marton - Új lemez és musical show

Lassan egy éve, hogy Edvin Marton fantasztikus zenéjével és virtuóz hegedűjátékával elkápráztatta a budapesti közönséget. Aki nem jutott el teltházas koncertjeire, annak újabb lehetősége nyílik élőben meghallgatni a sztárhegedűs lenyűgöző, mondhatni ördögi játékát.

Május 18.-án az Operett Színház ad otthont legújabb, eddig még sosem látott show-műsorral egybekötött koncertjének, mely a hegedűvirtuóz legújabb lemezére épül. Itt szólal meg először élőben Edvin Marton második lemezének, az április végén megjelenő
Virtuoso című album zenei anyaga. Saját szerzeményei mellett, modern hangzásban, és feldolgozásban felcsendül többek között a Carmina Burana, Beethoven – V. Szimfóniája, és Liszt – Magyar Rapszódia című szerzeménye is. Újdonságként két filmzene is felkerült Edvin repertoárjára – a Love Story és a Romeo és Julia romantikus hangulatát „cross over” stílusban közvetíti a mágikus Stradivari mestere. A Virtuoso lemez mind virtuozitásában, mind hangzásvilágában színesebb, mint az első album, hisz utazásai során az Edvint ért sokrétű zenei hatás új dallam- és hangzásvilág létrehozására inspirálta, így találkozhatunk a lemezen arab, ír, és indiai zenével egyaránt.

Ezen az estén, nemcsak fület, de szemet gyönyörködtető látványban is része lesz a koncertre látogató közönségnek, hisz az egyedülálló zenei hangzás mellett lézershow, hatalmas plazmakivetítő, a Mozdulat Show táncosai, valamint a Four Seasons Kamarazenekar tagjai kápráztatják el produkcióikkal a közönséget.

A koncert sztárvendége Edvin húga, Andrea, aki zongorajátékával most először lép a fővárosi közönség elé. Közös bemutatójukon kívül, musical részleteket, és filmzenét hallhatunk előadásában. A magyarországi bemutatót követően, a francia, a német és a japán publikum élvezheti majd Edvin játékát és a páratlan show-műsort.

Jónap Tamás

2004. 05. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 05. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 12. 20. 13:28
Sziasztok! Decemberben nem lesz koncertje? Köszönöm! Évi
Vendég 2005. 03. 06. 0:26
hol tudnám meghallgatni a ROMEÓ ÉS JULIÁT?
Vendég 2005. 06. 06. 16:34
Király vagy Edvin!
Vendég 2005. 06. 14. 6:02
Tök ciki amit hegedül , de majd ez is elmulik !

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Új lemez és musical show cikk képei
Edvin Marton - Új lemez és musical show