Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Madonna sokkolni szeretne

Madonna - Madonna sokkolni szeretne

Madonna a tervek szerint hamarosan induló „Re-invention” elnevezésű turnéján az eddigi legsokkolóbb előadással kívánja a publikumot "szórakoztatni". Állítólag a színpadon Madonnát villamosszékben láthatjuk, valamint a kivetítőkön az iraki áldozatok arcai fognak felvillanni a koncert alatt.

Az ananova.com információi szerint nemcsak hasonló szörnyűségek, hanem imitált leszbikus rész is be lesz építve a koncertműsorba, melyet a „Papa don’t preach” című dala alatt lengén öltözött terhes nők gyűrűjében fog előadni.

Madonna jelenleg már az utolsó simításokat végzi az új turné próbáin, amit közel 1 millió dolláros büdzséből fog kihozni.

Madonna - Madonna sokkolni szeretne

A színpadkép is igazán megdöbbentő lesz. Az Evita című musical-ben való szereplése hatására jött az ötlet: a színpad teljes sötétségbe borul, majd a háttérben némi tűzijáték mellett Madonna egy villamosszékben leszíjazva fog megjelenni a közönség előtt.

Az „American Life” színpadi verziója a dal témájához hasonlóan háborúellenes üzenetet hordoz majd. A dal alatt bombázást hallhatunk, miközben az iraki és afganisztáni harcok képei futnak az óriáskivetítőn.

John Lennon „Imagine” című szerzeményével is készül a popdíva, ennél a résznél egy éhező gyermek képe előtt könnyekben fog kitörni Maddie.

A turné jövő hét hétfőn indul az Egyesült Államokban, Kaliforniában. Európában pedig csak ősszel láthatja a rajongótábor Madonnát. Magyarországi fellépésről még sajnos nincs hírünk.

fkriszta

2004. 05. 20.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 05. 20. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 05. 22. 0:00
Madonna remélem említi majd honnan szedte a villamosszék ötletét ... (Alice Cooper, 1970)
Vendég 2004. 05. 29. 0:00
Biztos tök jó lesz a Madonna koncert
Vendég 2004. 06. 01. 0:00
Madonna egy igazi egyéniség!Biztosan kasszasiker lesz ez a turné.Kevés előadó van aki így tudja "sokkolni" a rajongóit
Vendég 2004. 08. 04. 0:00
jo lenne ha budapest is benne lenne a turne hlyszineiben.biztos tök izgalmas koncert lesz,bar szerintem ez az irak-ügy nem koncert tema.madonna igazi sokkokomüvesz,született sztar,valodi tehetseg.szerintem meg mindig ö a legjobb a szakmaban

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Madonna sokkolni szeretne cikk képei
Madonna - Madonna sokkolni szeretneMadonna - Madonna sokkolni szeretne