Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Dopeman: Nincsen arra szó

Dopeman - Dopeman: Nincsen arra szó

Két év várakozás után kerül boltokba Dopeman új albuma. A lemez első maxi dala, az Every Breath You Take, az ismert Sting sláger Dopeman-es átirata, amelyet a rapper, Emilioval duettben ad elő. Az album megjelenésével egyidőben a dalhoz klip is készül.

A maxi borítóján Dopeman fogyatékos kishúgával látható, egy különösen megindító beállításban. Ez a szerencsétlen orvosi műhibából származó eset, nagyon sokat adott Dopeman-nek a dolgokhoz, emberekhez, a világhoz való viszonyában.
"Ha rendelkeznék annak receptjével, hogyan kerülhető el a baj, nem adnám tovább. Nem tenném meg senkinek ezt a szívességet. A baj hívja elő az emberből azokat a képességeket, melyek segítik legyűrni őket. Nekem az ilyen végletesen megrázó dolgok, események, helyzetek adják az erőt a továbblépéshez. Ebben a dalban - Nincsen arra szó - sikerült minden olyat megfogalmaznom, amit egyébként szavakban képtelen lennék szemtől-szemben anyámnak elmondani..."
"Nem tudom a siker receptjét megadni, de meg tudom adni a kudarcét: igyekezz mindenkinek a kedvébe járni! Sikerem titka talán az, hogy hiszek magamban, hiszek másokban, és hiszek abban, amit csinálok. Az emberek énközpontúak. Ez talán furcsa és ironikus. Befelé fordulnak, holott kifelé kellene fordulniuk. Nem lehetsz sikeres egy szál magadban! Csak mások tehetnek sikeressé. Ezért kell másokra figyelned, nem pedig magadra. Sajnos ez a hozzáállás a pályám során már néhányszor visszaütött, de nem szeretnék ezen változtatni..."
A TELEP CSICSKÁJA című új Dopeman LP június 4-én jelenik meg.

Gab

2004. 05. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Gab 2004. 05. 27. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Ancsa 2004. 05. 29. 0:00
Szerintem nagyon jól látja a helyzetet!!A kudarc "receptjével"teljesen egyetértek,sajnos az emberek manapság ilyenek lettek,gonoszak és önzőek!!!Ami nekem legjobban tetszik az az ahogy a húgával bánik,és már egy másik cikkében is említette a húgával egy különleges kapcsolatot tudott ki alkítani és szerintem ezt nagyszerű!!
Vendég 2004. 05. 30. 0:00
A Lacika az vágja hogy mi merre meddig már érzi a súlyát a beszédjének!Egy őszinte zsivány srác!:Z
Vendég 2004. 05. 31. 0:00
Dopeman nagyon király. Már nagyon várom az új lemezt! Azon szerepelni fog Ganxsta Zolee, vagy már örökre megszakítottak minden kapcsolatot?
Vendég 2004. 05. 31. 0:00
Nem szerepel rajta a www.deejay.hu-n 3 számot meg lehet halgatni!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Dopeman: Nincsen arra szó cikk képei
Dopeman - Dopeman: Nincsen arra szó