Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Sting szuperkoncert Budapesten!

Sting - Sting szuperkoncert Budapesten!

Június 5-én az év kétségtelenül legnagyobb zenei eseménye kerül megrendezésre, maga Sting látogat el hazánkba, hogy a T-Mobile napon ingyenes szuperkoncertet adjon a Felvonulási Téren. A körültekintő szervezés és a sok-sok meglepetésnek köszönhetően mindenki számára felejthetetlen lesz ez az este.

Az esemény különlegessége (amellett, hogy Sting „Sacred Love Tour” turnéjának ez az egyetlen ingyenes koncertje), hogy Európában egyedülállóan a városközpontban rendezik a koncertet. A több mint 25 éve pályán lévő zenész egyetlen kikötése az volt, hogy fellépése napján a színpad közelében álltsák fel az Amnesty International sátrát – köztudott, hogy a művész amellett kiváló énekes – szívén viseli a harmadik világ országainak sorsát.

A koncert felvezetőjeként (mely önálló produkcióként is bőven megállná a helyét) Tóth Veronika és Oláh Ibolya melegíti elő a közel félmilliósra becsült emberáradatot. Nem is véletlen, hogy ennyien leszünk, hiszen „Sting zenéje mindenkinek mond valamit” – nyilatkozták róla. A tavalyi koncert - egy meditációs tanfolyam légkörét is kenterbe verő- nyugalmát mutatja az is, hogy mindössze egyetlen bokaficam volt az összes sérülés.

A szuperkoncertet 50 méterenként felállított óriás kivetítőkkel teszik minden jelenlevő számára tökéletesen élvezhetővé, a Mol és a Wolkvagen támogatók mellett a Coca Cola készül hűsítő ajándékcsomagokkal készül (mely egy kifejezetten ez alkalomra gyártott Special Edition lesz) a Dreher pedig a jelenlevők elsődleges (frissen csapolt!) folyadékforrását fogja biztosítani.

A szervezők a mozgássérültek kényelmére is nagy gondot fordítottak, részükre a színpad mellett elhelyezett tribünön biztosítanak helyet, ahol a Máltai Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt önkéntesei gondoskodnak majd a kényelmükről.

Úgy vélem igazán felelőtlen dolog volna kihagyni egy ilyen világsztár koncertjét, az elmúlt 8 év is azt mutatja, hogy nagyon sok embert érdekelt a korábban „Kapcsolat Nap”-nak nevezett esemény. Az idai június 5-e egyben a Westel és a T-Mobile egyesítésének záróakkordja lesz, s ennél impozánsabb módon nem is lehetne ezt az eseményt megünnepelni. Minél többen leszünk, annál többen kaphatunk darabka szereteből, abból amit Sting zenéje áraszt, töretlen energiával, s lehetünk részesei az év legnagyobb könnyűzenei megmozdulásának.

Ferenczi Attila

2004. 05. 28.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Ferenczi Attila 2004. 05. 28. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 05. 30. 0:00
huu de jo lesz..!remélem police számokat is énekel és enm ezeket az uj számokat...
Vendég 2004. 06. 03. 0:00
Mindent írnak, csak hogy mikor kezdődik, azt nem...-
Vendég 2004. 06. 03. 0:00
Pontosan hánykéo lesz a koncert?
Vendég 2004. 06. 03. 0:00
elvileg 5-re van kiirva a kezdés,ami gondolom azt jelenti hogy még elötte van 10-en énekelnek...szoval tök jo...:(

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Sting szuperkoncert Budapesten! cikk képei
Sting - Sting szuperkoncert Budapesten!