Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

TNT koncert egy hét múlva a Kisstadionban

TNT - TNT koncert egy hét múlva a Kisstadionban

Tizenkétezer ember, Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara, rengeteg sláger, fergeteges hangulat, speciális fény- és hangtechnika és óriási kivetítők- ezek a koncert -hangulatelemei. Pontosan két évvel a 2002-es teltházas élő buli után ismét itt a nyári szünet, s vele együtt a TNT Vakáció koncert - június 19. szombat, este nyolc óra!

A koncert hangulatát ezúttal is olyan megaslágerek garantálják, mint az "Egyetlen szó", a "Híd a folyót", a "Hova visz a hajó", a "Tiltott perc", a "Bolond, aki sír", a "Nem jön álom a szememre" vagy épp a "Kicsi gesztenye". A sort felesleges is folytatni, hiszen mindannyian jól ismerjük a TNT dalait, amelyek közül a legjobbakat a koncerten mind-mind meghallgathatjuk. Az együttes sikerének titka olyan hamisítatlan hangulatú zenei és szövegvilágú slágerekben van, amelyek végigkísérték a duó eddigi pályafutását. Erre kiváló bizonyíték, hogy nincs olyan daluk, amely ne lett volna néhány hét után listavezető. Több daluk - köztük az aktuális, Szekeres Adriennel közös "Híd a folyót" is - a határainkon túl is hódít. A környező országok magyar lakta területein is, gyakran sugározzák a TNT slágereit a rádióállomások. Mindemellett az MTV Europe World Chart Express c. műsorának slágerlistáját is a TNT vezeti jelenleg.

TNT - TNT koncert egy hét múlva a Kisstadionban

Ákos és Inti zenésztársaival együtt már hónapok óta egy próbaterem mélyén, szinte éjjel-nappal készülnek a június 19-i, Kisstadionbeli nyárindító koncertjükre. A fiúk lelkesedése töretlen, hiszen hónapok óta azt a napot várják, amikor rajongóikkal találkozhatnak a budapesti nagykoncerten. Az izgalom azért is fokozottabb és érthető, mivel a magyar zenekarok életében nem sok olyan lehetőség nyílik a pályafutásuk során, amikor több ezren csak azért látogatnak el egy koncertre, mert őket akarják élőben, testközelben látni és hallani. A TNT legénysége tehát minden energiájával készül a show-ra, óriási látványelemekkel és nemzetközi szintű technikával. A közönség a kétórás koncertet az összesen több mint 100 m2 felületű kivetítőkön és plazmatévéken megjelenített látványelemekkel fűszerezve élvezheti. Ezeken kívül a csapat még számos meglepetést tartogat erre az estére azok számára, akik ott lesznek a bulin. Az est fénypontja a gyönyörű hangú énekesnő, Szekeres Adrienn és Ákos duettje lesz. A TNT eddigi történetében egyedülálló a csapat új albumának egyik dala, amely napjainkban a magyar zenetévé, valamint a rádiók és a kívánságműsorok kedvence: a "Híd a folyót" c. közös dal, amelyet a nagyközönség élőben először a június 19-i Kisstadion-koncerten hallgathat meg.

Megállapíthatjuk tehát, hogy egyáltalán nem túlzás az a kijelentés, hogy aki eljön a koncertre az biztos, hogy sokkal többet kap, mint amennyibe a belépőjegye került.

Jónap Tamás

2004. 06. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 06. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 06. 22. 0:00
igaza van. király volt a koncert!!!
Vendég 2004. 09. 25. 0:00
Sziasztok!Én még nem voltam T.N.T-é koncerten, de biztos, hogy nagyon jó lehetett!!!Imádom a T.N.T-ét!!! Nekem mi a véleményem a cikkről?!(Nagyon király,szuper,megminden!!!)Megvan a CD-jük és mindig megnézem a számítógépemen!!!Sztem az Ákos és az Inti nagyon jók!!!!!!Egyszerűen imádom őket!!!!!!A tesóm a V-techet imádja!!!Én még azt is meghalgatom, de a T.N.T.-é Sokkal jobb!!!!!!!!!!!!!!!!Imádlak titeket!!!!!Ha valakinek van valamilyen T.N.T-és képe a gépén, az írjon a gabriellaspanic@freemail.hu-ra!!!!!Na rőviden ennyi!!!!Most mennem kell!!!De akkor is szeretem a T.N.T.-ét!!!!!!!
Vendég 2004. 10. 24. 10:38
Hello!!!Királyak vagytok ezt én mondom!!!Csak gyertek majd el Ravazdra egyik Falunapra!!Kösssz!!!Hello!!!(P.halmától 4km-re van Ravazd!!!)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

TNT koncert egy hét múlva a Kisstadionban cikk képei
TNT - TNT koncert egy hét múlva a KisstadionbanTNT - TNT koncert egy hét múlva a Kisstadionban