Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Thomas Anders újra szólóban

Modern Talking - Thomas Anders újra szólóban

A német énekes nem először nyomul szólóban, de most, hogy a Modern Talking végérvényesen elbúcsúzott, ismét a maga útját járja. This Time c. korongja nemrég jelent meg, rajta 13 mai és kísértetiesen Modern Talking-os hangzásvilággal. Nem rossz, de lehetne jobb is.

Az énekes igazi nemzetközi produkciót hozott össze: Svéd, Dán, Holland, Angol, Svájc és Németország képviselteti magát ebben a modern anyagban. Csak egy a bibi, hogy nagyon erős a Modern Talking-hangzás, különösen a „Tonight Is The Night” c. számra igaz ez. A „King of Love” a 70-es évek disco ritmusára emlékeztet. Anders egy közepes anyagot hozott össze, a stílus jó, reméljük később több egyediség lesz benne.

Jónap Tamás

2004. 06. 14.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 06. 14. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 06. 14. 0:00
Miert kell mindenkit fikazni?Tamas te egy szar alak vagy!!
Vendég 2004. 06. 19. 0:00
szar vagy magad. o remek ember szinvonalas az albuma is
Vendég 2004. 06. 26. 0:00
Helló Mindenki! Sokan azért kritizálják Thomast mert nem a MT hangzást viszi tovább, mások azért mert esetleg 1-2 szám hasonló. Véleményem szerint senkise várjon olyat mint a MT hangzás ,hisz a Modern Talking már elmúlt, de aki Thomas hangját szereti úgy gondolom nem is várja el , hogy olyan legyen a zenei világa mint régen. Ne ezen vitatkozzunk , hogy mért nem ilyen mért nem olyan , hanem a zene szeretete a fontos.Thomas egyénisége a fontos és a hangja. Mindenesetre szerintem az album nagyon szuper.Különleges és egyedi mivel sok újítás van benne . Én a kezdetek óta Modern Talking rajongó vagyok és leszek is .Thomas hangját pedig nagyon szeretem, Zenei stílusa megegyezik az én zenei izlésvilágommal. Legyen az tempósabb szám vagy akár ballada is. Szerintem nagyon is jó hogy nem követi a régi "MT" hangzást.Egyszóval szuper az album. Ismerőseim körében is nagyon sok ember van akinek hasonló a véleménye. Ezért egy aláírásgyűjtés akcióba is kezdtünk , hogy THOMAS MAXI CD-IT IS behozza a BMG Magyarországra. Ha valakit érdekel a dolog szívesen várom levelét ez ügyben .További információkat levélben majd bővebben. Erre a címre írhatsz.:happyend@monornet.hu. sziasztok. Nancy
Vendég 2004. 06. 28. 0:00
Tamas te szar alqak vagy szerintem is gozod sincs a MT zenei stilusahoz, 1-1 szar alak vagy es kesz.

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Thomas Anders újra szólóban cikk képei
Modern Talking - Thomas Anders újra szólóban