Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Átadták a COMET-díjat!

Comet díjkiosztó gála - Átadták a COMET-díjat!

Június 10-én, csütörtök este került megrendezésre immár negyedik alkalommal a Vasúttörténeti Parkban a hazai egyik legrangosabb könnyűzenei díj, a VIVA televízió COMET-díjának átadása. Ebben az évben a Hooligans vihette haza a színes gömböt.

Nagy érdeklődés közepette tartották meg a hazai zenei televízió, a VIVA TV könnyűzenei díjának, a COMET-díjnak az átadását a Vasúttörténeti Parkban. A hazai zenész szakma krémje képviseltette magát, de olyan népszerű színészekkel is találkozhattunk, mint az RTL Klub sorozatainak, így a Barátok közt sztárjaival, valamint neves médiaszemélyiségekkel mint Friderikusz Sándor. A műsor házigazdája Lilu volt, akit betegsége miatt ezúttal nem tudott kisegíteni Balázs.

Comet díjkiosztó gála - Átadták a COMET-díjat!

Ebben az évben 5 stílusban nagyon eltérő csapat került jelölésre, Király Linda, a NOX, a Unique, a Hooligans és a Tankcsapda, így különösen nagy várakozás előzte meg a díjátadót, vajon a közönség mely elődó mellett tette le leginkább a voksát.

A díjátadót nemcsak a jelöltek élő fellépései színesítették, hanem itt mutatkozott be a VIVA TV új felfedezettje, a szegedi Sun City. A díjat ezúttal egy igazi világsztár, Dannii Minogue adta át, aki egy kisebb fellépéssel is megörvendeztette a hazai közönséget. A COMET-díj ez évben a Hooligans-é lett, ők vihették haza a színes gömböt. Ennek köszönhetően a nemzetközi COMET-díjátadón is ők fogják képviselni hazánkat.

Ezúton is gratulálunk a fiúknak!

fkriszta

2004. 06. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 06. 15. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 06. 15. 0:00
semmi sem a véleményem
Vendég 2004. 06. 17. 0:00
A Hooligans megérdemelte a díjat!És még ami szegediként külön öröm számomra, hogy a Sun City elnyerte a Viva "Év felfedezettje" díjat!! Szép volt fiúk,csak így tovább! Norka
Vendég 2004. 06. 20. 0:00
Megérdemelték, de kétségtelenül sokat változtak a nagy siker érdekében. Én akkor voltam rajongójuk amikor még más zenét játszottak(6-4 éve),de a változás érthető: már akartak egy kis pénzt is keresni. Azt hozzá kell tennem: ők is változtak.
Vendég 2004. 06. 22. 0:00
Tök tuti a banda!!! Ha van roluk kepetek, kuldjetek el a polla11@freemail.hu -ra letsziiiiii!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Átadták a COMET-díjat! cikk képei
Comet díjkiosztó gála - Átadták a COMET-díjat!Comet díjkiosztó gála - Átadták a COMET-díjat!