Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új maxi és klip a Unique-tól!

Unique - Új maxi és klip a Unique-tól!

Új maxi lemezzel és videoklippel jelentkezik a Unique! A csapat második „Mozaik” című nagylemezéről kimásolt immár harmadik maxi lemez „Képzeld el” címmel jelenik meg. A maxin egyébként a Unique-tól már megszokott remixek, több fajta stílusban lesznek megtalálhatók.

Természetesen a dalhoz videoklip is készül. A klip rendezője Oláh István lesz, aki már többször is forgatott a Unique-al, többek között az Angyal, a Mozaik és az Úton című dalokhoz készült klipeket ő rendezte. A maxi lemez júliusban fog megjelenni a videoklippel együtt. Gabi ebben a videoban már újra szőkén lesz látható.

Legutolsó maxi lemezük „Úton” címmel jelent meg. A dalnak bérelt helye volt a különböző slágerlistákon. A VIVA chart-on három héten át az első helyen szerepelt a dal. A MTV World Chart Express műsorán szintén első helyen végzett.

Unique - Új maxi és klip a Unique-tól!

A Unique a rádiósok körében talán az egyik legkedveltebb csapat, hiszen 2003-ban rekordot állítottak fel a Mahasz Top 40-es rádiós listán. Csillagtenger, Angyal, Mozaik mesterhármas, ezen a listán egy időben egyszerre szerepelt. Ezt a rekordot még egyetlen hazai csapatnak sem sikerült megdönteni.

A Unique sikerét igazolja, hogy már két alkalommal is, 2002-ben és 2004-ben is jelölt volt a VIVA Tv Comet díjára.

A csapat nagyon készül már az ősszel megrendezésre kerülő, második Unique önnáló élő koncertre. Addig is, a rajongók legnagyobb örömére a nyáron több alkalommal hallgathatják meg a csapatot élőben, legközelebb július 3-án a siófoki Coca-Cola Beach House-on vendégeskedik a zenekar.

fkriszta

2004. 06. 22.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 06. 22. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Új maxi és klip a Unique-tól! cikk képei
Unique - Új maxi és klip a Unique-tól!Unique - Új maxi és klip a Unique-tól!