Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Britney újból férjhez megy

Britney Spears - Britney újból férjhez megy

Ha minden igaz, Britney Spears immár másodjára férjhez megy. Az elmúlt hetekben már felröppent a pletyka, miszerint barátjával Kevin Federline, táncossal eljegyezték egymást, de most Britney szóvivői is megerősítették a hírt.

Britney Spears a jelek szerint újból oltár elé járul immár táncosával, Kevin Federline-al. A napokban erősítette meg Britney menedzsmentje, hogy igaz az az a hetek óta felröppent pletyka, miszerint Britney és Kevin eljegyezték egymást. A megerősítésen kívül a sajtóközlemény nem szólt arról vajon mikor és hol tartják Britney-ék a lagzit.

Britney és Kevin kapcsolatára a tavaszi hónapokban derült fény, ekkor kapták lencsevégre a szerelmespárt először. Kevin időközben elkísérte Britney-t európai turnéjára, ahol már mindenki láthatta a fiatalokat együtt.

Reméljük Britney ezúttal hosszabb távra tervezi házasságát.

fkriszta

2004. 06. 29.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 06. 29. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 07. 01. 0:00
ez hülyeség!Britney nem fog férjhez menni ez biztos!Mi értelme lenne?Neki most a legfontosabb a zene a szereplés!nem fogja most abbahagyni egy ilyen miatt!
Vendég 2004. 07. 10. 0:00
Nem tudom hogy higgyek-e a pletykáknak!én nagyon örülnék ha Britney férjhez menne és gyerekei születnének!de annak örülnék a leges legjobban ha újra össze jönne Justinnal,mert össze illő pár voltak!
Vendég 2004. 07. 11. 0:00
Nekem Britney az egyik legkedveltebb énekesem.Ezért is remélem , hogy a mostani barátjával jól járt. Eszter Annavölgyrőlé
Vendég 2004. 07. 12. 0:00
legyen boldog!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Britney újból férjhez megy cikk képei
Britney Spears - Britney újból férjhez megy