Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Pécsi Rockamaraton - a legolcsóbb fesztivál -

Pécsi Rockmaraton - Pécsi Rockamaraton - a legolcsóbb fesztivál -

Idén negyedik alkalommal örülhetnek az élőzene, a rock rajongói a pécsi Malomvölgyi arborétumban megrendezésre kerülő rendezvénynek, a Rockmaratonnak. Július 6-tól 10-ig közel száz zenekar biztosítja a jó hangulatot, köztük például a Pokolgép, a Tankcsapda, a Junkies, az Ossian, illetve a kanadai - skót punk Real McKenzies.

A koncertek és a színes programok mellett számos újdonsággal is várja a szervezőség az érdeklődőket. Ezek közül mindenképp kiemelkedik, hogy július 9-én ingyenes arcfestésen vehettek részt, amely egy Guinness világrekord kísérlet a pécsi Krisna tudatú hívők segedelmével, emellett napközben és hajnali 3-tól NoDisco rock bulik lesznek, hogy a kilátogatók akkor se maradjanak zene nélkül!
Végül pedig jó szórakozásnak ígérkezik Magyarország első rocker lagzija (az ifjú pár a fesztivál keretén belül a nagyszínpadon több ezres tömeg előtt mondhatja ki a boldogító igent).

purplesmith

2004. 06. 30.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

purplesmith 2004. 06. 30. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 07. 05. 0:00
Nagyon örülünk, hogy a Mckora is fellép! Lányok bugyiban..
Vendég 2004. 07. 07. 0:00
A héten lemegyünk a Malomvölgybe! Megnézzük és bulizink. Valóban nem túl drága az egész, ahhoz képest hogy mi minden jó zenét hallhatunk. Örülünk a Junkies-nak, a Tankcsapdának, meg az összes mindenkinek. Meg mag akarjuk nézbk a Mckora zenekart, ugy ők azok akik 100 órát zenéltek folyamatosan? Na mindegy! Szóval jó hogy van a Rockmaraton! Üdv! István (Zeg.)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Pécsi Rockamaraton - a legolcsóbb fesztivál - cikk képei
Pécsi Rockmaraton - Pécsi Rockamaraton - a legolcsóbb fesztivál -Pécsi Rockmaraton - Pécsi Rockamaraton - a legolcsóbb fesztivál -