Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A Bon Bon és Ganxta Zollee-ék közös klippet forgattak

Bon Bon - A Bon Bon és Ganxta Zollee-ék közös klippet forgattak

A Bon-Bon "Kapod, amit látsz!" című aktuális dalának története körülbelül fél éve kezdődött. Török Tomi és Szolnoki Péter az év elején ugyanis egy közös sítúrán vett részt Ganxsta Zolee-val és még sok más ismert médiaszemélyiséggel Olaszországban.

A busznyi híresség közül szinte mindenki síelni vagy snowboardozni vágyott, nem úgy a Cattivi del Gruppo, azaz a Csoport Rosszai, melynek tagjai (a Bon-Bon, Ganxsta Zolee és a Kartel) a közös kirándulások és mulatozások közepette elhatározták, hogy írnak egy közös dalt, melynek mottója: "Mindegy, honnan jöttünk, milyen stílusban élünk vagy zenélünk, összeköt minket a barátság!" A nagy csapat: "Kapod, amit látsz!"

Az alapmotívum már kint megszületett, itthon aztán hamar elkészült a "Kapod, amit látsz!" című szerzemény, melynek szövegét Török Tomi és Ganxsta Zolee együtt írták. A nóta élő színpadi premierje augusztus 14-én lesz a siófoki Coca-Cola Beach House-on, amikor a Bon-Bon, valamint Ganxsta Zolee és a Kartel egyszerre lépnek színpadra, s előadják közös szerzeményüket. A dalhoz természetesen videoklipet is készítettek, amelyben ismert barátok, a média jeles képviselői szerepelnek együtt a fiúkkal:

Bagi Iván, Nacsa Olivér, Béres Alexandra, Best of zenekar, Csizmadia Gergő, Dombi Zétény, Fekete László, Forgács Gábor, Gianni Annoni, Gregorio Annoni, Halász Gábor, Harsányi Levente, Irigy Hónaljmirigy, Jáksó László, Jakupcsek Gabriella, Kamarás Iván, Konta Barbara, Liptai Klaudia, Niki Belucci, Noszály Sándor, Pindroch Csaba, Rippel Brothers, Rudolf Péter, Sándor Mónika, Stohl András, Szabó Győző, Szentmihályi "Michel" Gábor, Vujity Tvrtko és Závodi Gábor.

Simon Péter

2004. 07. 01.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Simon Péter 2004. 07. 01. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 07. 02. 0:00
GANXSTA ZOLEE Így kell írni! Alig látok olyan cikket, TV műsort, ahol helyesen van leírva a művészúr neve!
Vendég 2004. 07. 02. 0:00
Zoli mindenkivel megtalálálja a hangot,de mi ez a szőke bajsz?
Vendég 2004. 07. 07. 0:00
Na szépek vagytok
Vendég 2004. 07. 11. 0:00
Szerintem király lett az új klipp!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

A Bon Bon és Ganxta Zollee-ék közös klippet forgattak cikk képei
Bon Bon - A Bon Bon és Ganxta Zollee-ék közös klippet forgattakBon Bon - A Bon Bon és Ganxta Zollee-ék közös klippet forgattak