Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

A 46664 koncert élőben

KFT - A 46664 koncert élőben

A KFT zenekar honlapja (http://www.kft.hu) közvetíti élőben a Nelson Mandela felkérésére szerveződött, nagyszabású rock koncertet fokvárosból.

A fokvárosi Greenpoint Stadion 40.000 nézője, valamint várhatóan 2 milliárd tv néző, rádióhallgató és internetező részvételével jótékonysági koncertre kerül sor. Színpadra áll majd Peter Gabriel, Anastacia, Bono, a Queen tagjai, a Eurythmics, Paul Oakenfold, Zucchero, Béyoncé, a The Corrs és sokan mások. A világsztárok a szabadságharcos Mandelával karöltve arra hívják fel a világ figyelmét, hogy az afrikai AIDS-helyzet mára az egész kontinenst az éhezésnél, háborúknál is nagyobb mértékben sújtó katasztrófává vált, melynek megoldásához elsősorban nem pénzre, hanem nemzetközi összefogásra és felvilágosításra van szükség. A 46664 nevű akció - mely Mandela 27 éven át viselt börtönkódjáról kapta nevét
- ezzel a koncerttel, az internetről letölthető dalokkal, a világ majdnem minden országból hívható 46664 végződésű telefonszámmal, valamint CD és DVD kiadásával támogatja Nelson Mandela kezdeményezését. Miközben a stúdióban David Bowie, Lou Reed és Paul McCartney is csatlakozott az akcióhoz, George W. Bush és Tony Blair egyaránt kinyilvánította a korábbinál nagyobb támogatását az afrikai vészhelyzet megállítására. A fokvárosi koncertet Magyarországon kizárólag a KFT zenekar honlapja közvetíti élőben. Ezzel az együttes egyszerre folytatja részvételét jótékonysági akciókban, valamint erősíti a csúcstechnika elsőkénti alkalmazásában betöltött vezető szerepét. A koncert kezdési időpontja magyar idő szerint: 2003. november 29., szombat, 18.00 óra.

Pet

2003. 11. 15.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Pet 2004. 07. 02. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

A 46664 koncert élőben cikk képei
KFT - A 46664 koncert élőben