Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Fergeteges Salsa Party Budapesten

Filmzene - Fergeteges Salsa Party Budapesten

Nemrég 1 400 000-en nézték meg a televízióban a Patrick Swayze fémjelezte romantikus zenés-táncos filmet, a Dirty Dancinget. Minden bizonnyal nagy érdeklődésre tart hát számot a folytatás: július 8-ától a Dirty Dancing 2. a mozikban, Diego Luna, Romola Garai főszereplésével.

A második rész Kuba színpompás és buja hangulatú fővárosában, Havannában játszódik. Egy fiatal lány időtlenül örök történetét látjuk, ahogyan felfedezi a szerelem, az érzékiség és a függetlenség érzését.

Akik nem tudnak parancsolni a vérüknek, július 9-én, pénteken 22 órától a Mammut negyedik emeletén található Kaméleon Klubban a Dirty Dancing Salsa Party-n kitáncolhatják magukat! A venezuelai származású DJ ENRIQUE és VALENTINO szolgáltatják a zenét. Az este folyamán fellép Laki Dóra ÉS Szönyi Levente, akik 2003-ban megnyerték Miamiban a Mambó Világbajnokságot. A páros épp a Dirty Dancing 2. egyik dalára koreografált tánccal nyert, melyet a Salsa Partyn be is mutatnak

A Partyra érdemes időben érkezni, hisz az első 100 vendég - aki Dirty Dancing 2. mozijeggyel érkezik – ingyenesen léphet be, és még egy ajándék wellcome drinket is elfogyaszthat.

Jónap Tamás

2004. 07. 03.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 07. 03. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 07. 14. 0:00
hello! a film 1. része nagyon megfogott és akkor kezdtem el táncolni, de valahogy a második része nem érdekel. az igazság az, hogy eddig minden ilyen stílusú film 2. részének vetítésénél csalódnom kellett, most inkább megkímélem magam. na pusza
Vendég 2004. 07. 26. 0:00
lehet mar kapni a dd 2 filmzenejet? valakinek megvan?
Vendég 2006. 04. 02. 17:08
Sziasztok! Nekem nagyon tetszett a 2. része mert nagyon sok benne a romantika és az érzelem

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

Fergeteges Salsa Party Budapesten cikk képei
Filmzene - Fergeteges Salsa Party Budapesten