Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Chico új maxival jelentkezik

Chico - Chico új maxival jelentkezik

Súgd + címmel a napokban új maxival jelentkezik Chico. Ez már a második kimásolt dal a múlt év novemberében megjelent debütáló nagylemezéről, az Érintés című albumról. A dalhoz természetesen egy videóklip is készült, melyet július elejétől a magyar zenetévén már el is csíphetünk.

Chico múlt évben megjelent Érintés címet viselő debütáló nagylemezéről egy igazi nyári bulizós hangulatú dallal, a Súgd + című szerzeménnyel rukkol ki második maxiként. A dal pikáns, csajozós szövegéhez remekül illő, a ’70-es évek Boogie Nights érzését idéző videóklipet forgattak le az elmúlt hetekben. A klipben a főszerep ezúttal a gyengébbik nemnek jutott, Chico és zenekara temérdek fiatal csinos hölgy társaságában tűnik fel. A hölgyek között néhány ismertebb arcot is felfedezhetünk majd; Dukai Regina modell-énekesnő és a Romantic-os Katinka és Zsuzsi is erősíti a női szakaszt. A klipben az egyébként zenésztudásáról elhíresült Chico Band mint táncos fiúcsapat is bemutatkozik, persze csak a vicc kedvéért, egy kisebb geg formájában, némileg kiparodizálva az ilyen producerek által összehozott együtteseket. Az új maxi és videoklip már napokon belül látható-hallható lesz, a VIVA Tv július 7-től tűzi műsorára a most forgatott klipet.

Chico - Chico új maxival jelentkezik

Chico és zenekara mindeközben egy nagyszabású koncertre készül, a július 7-én, szerdán tartandó siófoki Coca-Cola Beach House-beli Nap gyermekei koncertre. Ezen a koncerten Chico-ékon kívül számos zenészbarát feltűnik majd a színpadon. A Chico-t felfedező Back II Black-en kívül a mostanában alakult Club 54 csapata Gallusz Nikivel az élen; a modellként megismert, de már énekesnői babérokra törő Dukai Regina, LL. Junior és felfedezettjei, a Kamikaze is csatlakozik Chico-ékhoz a színpadon. Ezenkívül egy drogprevenciós kampány keretében a Chico Band által szervezett énekverseny győztesei, a Nap gyermekei Gospel kórus is kiegészíti a fellépőket. Igazi meglepetésekkel és vérbeli jam-el várják a Beachre kilátogató közönséget. A koncertre a belépés ingyenes.

fkriszta

2004. 07. 06.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 07. 06. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 07. 08. 0:00
Láttátok már a chico.hu-t? Nagyon profi...
Vendég 2004. 07. 19. 0:00
A NAGY BETÜS BÉNA
Vendég 2004. 07. 19. 0:00
király chico.és tök édi
Vendég 2004. 07. 20. 0:00
Nagyon super a klip és a zenéje is!!!!!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Chico új maxival jelentkezik cikk képei
Chico - Chico új maxival jelentkezikChico - Chico új maxival jelentkezik