Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Budapest Paradé himnusz Náksiéktól

Náksi és Brunner - Budapest Paradé himnusz Náksiéktól

600 ezer vendég, 44 kamion, 200 DJ - így jellemezhetjük a 2003. augusztus 23-i Budapest Parádét. Az említett kétszáz lemezlovas közül minden bizonnyal idén is Náksi vs. Brunner kezdett el a legkorábban készülni a 2004-es, immár ötödik alkalommal megrendezendő Parádéra, ugyanis ismét ők felelnek az év legnagyobb szabadtéri partyjának hivatalos daláért.

A Parádé-himnusz címe, a "Budapest száll!" ebben az évben is a rendezvény szlogenjéül is szolgál, így egészen biztos, hogy a nyár folyamán még számos alkalommal fogjuk hallani ezt a mottót mind a klubokban, mind pedig a slágerlistákon.

"Szívedbe ér a napsugár, erre vártál egy éve már,
Budapest felett ma újra mindenki száll,
Simogat a napsugár, a felhők felett repül a nyár,
a zene szárnyán ma újra mindenki száll."


A dalcím jegyében és hangulatában elkészült nemrég a "Budapest száll!" c. videoklip is, amelyben Magyarország legnépszerűbb DJ-párosa bemutatja a főváros legszebb helyeit. A három és fél perces filmben ellátogatnak a Budapest büszkeségeinek számító épületek és városrészek helyszínére. A klip légifelvételekkel indul, tehát a video már az elején hű a "Budapest száll!" szlogenhez. Náksi és Brunner mellett a főszereplő egy gyönyörű hölgy, akinek végigkísérhetjük egy napját az ébredéstől a napi vásárláson keresztül egészen addig, amíg a lány megérkezik a Hősök terére, ahol ő hátranéz, ám azt nem tudjuk meg a klipből, hogy mit vagy kit lát. Eközben a DJ-páros integet valakinek, de hogy kinek, az is titok marad. A megoldás azonban nem nehéz, a választ pedig biztosan megkapjuk idén augusztus 28-án, az ötödik Budapest Parádén!

A "Budapest száll!" már több rádióállomás kívánságműsorának az egyik kedvence, a diszkók is hamarosan játsszák a dalt, hisz a DJ-k egy speciális Náksi vs. Brunner-bakeliten kapják meg az idei Parádé-himnuszt, ezúttal négy verzióban. A Budapest Parádé válogatás CD-re sem kell már sokat várni, augusztusban a boltok polcaira kerül az idei korong a Parádé legjobb hazai előadóival és dalaival.

Jónap Tamás

2004. 07. 12.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 07. 12. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 07. 13. 0:00
Budapest Paradeeeeeeeeeeeee yeeeeeeeeee imadom!
Vendég 2004. 07. 13. 0:00
Parádéééééé!!!!
Vendég 2004. 07. 13. 0:00
Hány remixe lesz az új parádé dalának???Ha vki tudja,Írja már + légyszives!!!!THX ByE__:"_[>@WaVeRidER<@]_"
Vendég 2004. 07. 13. 0:00
Hmm....jah már informálódtam;)mind1:DDD HaLi!:P WaveRidER=0>

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Budapest Paradé himnusz Náksiéktól cikk képei
Náksi és Brunner - Budapest Paradé himnusz Náksiéktól