Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Új klipet forgatott a Tomboy!

Tomboy! - Új klipet forgatott a Tomboy!

A Tomboy! tagjai, Tidzsi és Gabesz a nemrég megjelent "A fény lánya" című nagylemezükről kimásolt második maxihoz, a "Futnak a fák"-hoz nagyszabású videoklipet forgatott az elismert kliprendezővel, Oláh Istvánnal.

A forgatás egy hatalmas búzamezőn és az azt átszelő több kilométeres útszakaszon zajlott, melyet a forgatás miatt le is zártak a forgalom elől. Érdekesség, hogy ez ugyanaz a helyszín, amely a Unique: Úton c. klipjének legvégén látható. A Futnak a fák egy igazi autós zene, olyan amit ha hallgatsz, azon veszed észre magad, hogy fennhangon énekeled és tövig nyomod a gázt.

Tomboy! - Új klipet forgatott a Tomboy!

Gabesz a ritka autók és a hatalmas motorok iránti szerelmét ezúttal is kiélhette, hiszen a forgatás során egy féltonnás hófehér Harley Davidsonnal motorozott, miközben Tidzsi mögötte ült.

"Előző nap pár órát tudtam gyakorolni ezzel a monstrummal, amire szükség is volt, hiszen egész más egy Harley, mint azok a sportmotorok, amiket eddig vezettem..."- mondja Gabesz. A Tomboy!-os lánynak szüksége is volt a lélekjelenlétére, hogy elkerüljön egy végzetes balesetet, amikor egy kamion bejutott a forgatás miatt lezárt útszakaszra."Nem sokon múlott, hogy felkenődjünk arra a kamionra, robogtunk az út közepén, mindketten énekeltünk, s nem is figyeltük, jön-e szembe valami. Szerencsére Gabesz az utolsó pillanatban még félre tudta rántani a kormányt, és megúsztuk ütközés és esés nélkül az egészet" - meséli megkönnyebbülten Tidzsi.

A másik különlegesség egy speciális kamerával felszerelt helikopter volt, amiből egyetlen darab van az országban. Ezzel különleges képeket tudtak felvenni a lányokról, amint motoroznak, vagy a hatalmas búzamező közepén énekelnek.

"Volt olyan, hogy a helikopter csak pár méterre lebegett tőlünk a búzában, iszonyatosan hangos volt, alig bírtunk megállni a lábunkon, annyira erős légörvényt csinált. - meséli Tidzsi - Igen, vicces volt látni egymást, ahogy esünk-kelünk a búzában, közben próbálunk énekelni, táncolni, mosolyogni, és vigyázunk a ruhánkra, nehogy koszos legyen... De azt hiszem, mi is az ilyen pillanatokért szeretjük igazán ezeket a forgatásokat." - nevet Gabesz.

Az új Tomboy! klippel már találkozhattok a magyar zenecsatornán.

fkriszta

2004. 07. 13.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

fkriszta 2004. 07. 13. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 07. 19. 0:00
Ezek meg kik? Életben nem hallottam róluk. Tatu 2 azt látom , de könyörgöm minek még egy új csapat?
Vendég 2004. 07. 19. 0:00
Fúúúú de randa két lány!!
Vendég 2004. 07. 27. 0:00
Szijjja! Én hallottam őket " ökörködni" a danubiusban, és nagyon szimpatikusak!! a dalaik is bejönnek!! Ennyi
Vendég 2004. 07. 28. 0:00
ilyen dalokat kb 2 perc alatt összehoz akárki. a szövegek ... " a fény lánya én vagyok salalalala " láttam nyilatkozni őket . közönségesek. 1 picit jobb mint a mulatós :)

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Új klipet forgatott a Tomboy! cikk képei
Tomboy! - Új klipet forgatott a Tomboy!Tomboy! - Új klipet forgatott a Tomboy!