Hírek Bulik, koncertek Fesztiválok Interjúk Lemezajánló Fotók / videók Fórum Képeslap Linktár

Hírek

Csúcsokat döntöget a Juventus Mix 6.

Juventus Mix - Csúcsokat döntöget a Juventus Mix 6.

Szenzációsan debütált Kovács Nagyember László legújabb mix remekműve, hisz a Juventus Mix Hat már megjelenésének hetében az élre állt a MAHASZ listáján, és azóta is tartja vezető pozícióját.

A Juventus Mix-sorozat legfrissebb része a már eddig is bevált mixtúra-recept szerint az utóbbi idők legnagyobb hazai slágereit tartalmazza, Nagyember-módra három tematikus mixben. A mixtúra a DanceHouse Mix-szel indul, amely többek között a Crystal, a Desperado, a Groovehouse, a Kozmix és a Unique legnagyobb party-slágereinek mesteri keveréke. Ezt követi a Popmix, mely hasonlóan erősre sikeredett, a teljesség igénye nélkül olyan hazai sztárokat felvonultatva, mint a TNT, a Fiesta, a Romantic, a V-Tech vagy a United. Végül a Retromix következik, melynek különlegessége, hogy az ebben szereplő track-ek az utóbbi 4-5 év olyan hazai megaslágereit tartalmazza, melyek az eddigi Juventus Mix albumokra eddig nem kerülhettek fel.

A legújabb Juventus Mix készítése során idén először a nagyközönséget is bevonták az alkotó folyamatba, a Juventus Mix 6. albumborítóját ugyanis pályázat útján választották ki. Így duplán számított a leendő vásárlók véleménye, hisz amellett, hogy maguk is pályázhattak, az egyes pályaművekre is leadhatták voksaikat az egyik internetes oldalon. Nem kevesebb, mint 263 különböző pályámű érkezett be, melyek mindegyike igen színvonalas munkát takar. A beérkezett munkák közül a végső győztest a szakmai zsűri választotta ki, de természetesen nem maradtak jutalom nélkül az internetes szavazás élmezőnyében végzettek sem, hiszen az első tíz helyezett egy-egy Nagyember által dedikált Juventus Mix 6. CD-t vehetett át, és pályaműve bekerült az album booklet-jébe is.

Jónap Tamás

2004. 07. 17.

A cikk küldése emailben A cikk nyomtatása

Neked mi a véleményed?

Jónap Tamás 2004. 07. 17. 0:00
Neked mi a véleményed a cikkről?
Vendég 2004. 07. 19. 0:00
ha le is tudnám tőlteni, jó is lenne :)
Vendég 2004. 07. 22. 0:00
Persze, nincs ötletük, hogy Kovács whiskey László újabb produktumát milyen új borítóval lássák el...Nem mindegy? Úgyis mindegyik ugyanarról szól: kell a pénz, és lapátoljunk össze pár lefutott dalocskát, amelyre azonnal megadják az engedély-t. Ingyen borító egy dedikált CD-ért? Nem rossz! (nagykerár 2500Ft /CD egy jobb borító-tervért 100-120 ezret is elkérnek..)Magyarul: úgyis lelkesedik a hülye, mi meg odadobunk egy CD-t...Szánalmas már ez a széria. Jó, O.K., a többi mixalbum sem jobb sokkal. egy azért említhető. megamix tuning! Ez még nem kapott reklámot, de hallgassátok meg nagyon jó!!! Ja, és a legszebb az egészben, hogy ugyanúgy , mint a Dark blue szériánál, ezt sem a Kovács mixeli...(mondjuk mindegy is..)
Vendég 2004. 07. 27. 0:00
Honnan lehet letőlteni a Juventus mix 6- ot?????????????????
Vendég 2004. 08. 03. 0:00
Nagyon tetszet első hallásra meg a többi is! Röviden tök jó!

Nick-név:

Ellenőrző kód
Ellenőrző kód:

Nem regisztrált felhasználók csak nick-név megadással szólhatnak hozzá a fórumhoz.

Belépés » | Regisztráció! » | Miért is legyek regisztrált felhasználó? »

További hozzászólások »

Csúcsokat döntöget a Juventus Mix 6. cikk képei
Juventus Mix - Csúcsokat döntöget a Juventus Mix 6.